Veikkaus

Espoon Tapiolassa ilotulitus sunnuntaina Eurojackpot-miljonäärin kunniaksi

Jaa

Espoon Tapiolassa järjestetään sunnuntaina 25.11. ilotulitus, jolla juhlistetaan paikkakunnan tuoreinta Veikkaus-miljonääriä.

Eurojackpot-ilotulitus Loimaalla talvella 2018.
Eurojackpot-ilotulitus Loimaalla talvella 2018.

Viime viikon perjantain Eurojackpotissa löytyi viisi täysosumaa, joista yksi osui Espooseen. Voittosumma on 18 miljoonaa euroa. Sen kunniaksi Veikkaus järjestää ilotulituksen Tapiolassa sunnuntaina iltakuudelta.

Parhaat katselupaikat ovat kauppakeskus Ainoan ja Tapiola Garden -hotellin edustoilla. Paikan päälle kannattaa tulla metrolla, jolla välttää kätevästi liikenneruuhkat.

Aikaisemmin Veikkaus on järjestänyt ilotulituksia Eurojackpot-täysosumien vuoksi Tampereella, Savonlinnassa ja Loimaalla.

- Tästä on tullut meille erittäin mukava ja mieluisa perinne. Suomalaiset ovat olleet Eurojackpotissa todella onnekkaita, kun suhteuttaa tänne tulleet miljoonavoitot ja maamme väkiluvun. Tervetuloa Tapiolaan sunnuntaina vähän kauempaakin, tarjolla on maailmanluokan ilotulitusnäytös, hehkuttaa Veikkauksen markkinointipäällikkö Saila Kuutti.

Suomen suurin Eurojackpot-voitto on 90 miljoonaa euroa, joka pelattiin viime helmikuussa Loimaan Prismassa. Viime perjantaina onnettaren onnenpotkun saanut espoolainen oli pelannut rivinsä Veikkauksen verkkopalvelussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Eurojackpot-ilotulitus Loimaalla talvella 2018.
Eurojackpot-ilotulitus Loimaalla talvella 2018.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus