Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu muutti uusiin tiloihin

Jaa

Espoon yleisiin alueisiin kuten katuihin ja puistoihin sekä pysäköinninvalvontaan ja kaava-asioihin liittyvät neuvontapalvelut muuttivat uuteen osoitteeseen. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista 26.3.2018 alkaen osoitteessa Kannusillankatu 8.

Uusi palvelupiste toimii Espoon keskuksessa vain noin sadan metrin päässä vanhasta sijainnista.

Myös nähtävillä olevien kaavojen sekä katu- ja puistosuunnitelmien näyttelytila on muuttanut. Uusi osoite on Virastopiha 3.

Vastauksen kysymykseensä saa kätevästi myös muista kanavista tulematta paikan päälle.

Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu palvelee

puhelimitse: puh. 09 816 25000 (ma, ke-pe klo 8.00–15.30 ja ti klo 10.00-15.30.)

verkossa sähköisen palautejärjestelmän kautta. Voit antaa palautetta milloin vain. 

mobiilisti Trimble Feedback - sovelluksen kautta. Mobiilipalautteeseen voit helposti liittää mukaan kuvan kohteesta ja ympäristöstä.

Yhteyshenkilöt

palvelupäällikkö Maritta Nevalainen, puh. 043 824 5393

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo mukana Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamisessa Brysselissä 20.-21.3.201921.3.2019 12:06:16 EETTiedote

Espoo osallistuu pienellä delegaatiolla Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamiseen Brysselissä. Tapahtuma kokoaa eurooppalaisten suurten ja keskisuurten kaupunkien johtoa yhteen julkistamaan kaupunginjohtajien agendaa (City leaders’ Agenda for Europe) eurooppalaiseen päätöksentekoon ja tulevaisuuden johtamiseen. Kaupunkien rooli on keskeinen Euroopan tulevaisuudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme