Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon terveyspalvelujen johtajaksi LT Markus Paananen

Jaa

Kaupunginhallitus valitsi kokouksessaan maanantaina 3.5.2021 lääketieteen tohtori, terveydenhuollon erikoislääkäri, dosentti Markus Paanasen Espoon terveyspalveluista vastaavaksi johtajaksi.

Kuvaaja Vesa Marjanen
Kuvaaja Vesa Marjanen

 Markus Paananen työskentelee tällä hetkellä Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen vs. toimialajohtajana. Paananen on työskennellyt aiemmin Keravalla terveyspalvelujen johtajana sekä johtavana ylilääkärinä ja tätä ennen lääkärinä Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja Oulunkaaren kuntayhtymässä.

”Tulevan työni tavoite on, että espoolaiset pääsevät laadukkaisiin terveyspalveluihin viiveettä. Muuttuvan toimintaympäristön keskellä on kyettävä rohkeasti kehittämään palveluja, jotta tavoitteessa voidaan onnistua.”, toteaa Paananen.

Markus Paananen haluaa, että Espoon terveyspalvelut on paras työpaikka ammattilaisille. ”Työntekijöistä on pidettävä hyvää huolta. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan yhteistyön Espoon kaupungin osaavien ammattilaisten kanssa.”

Terveyspalvelujen johtaja vastaa terveyspalvelut-tulosyksikön toiminnasta ja tavoitteiden toteutumisesta. Tulosyksikössä työskentelee noin 1000 työntekijää ja sen vuosibudjetti on noin 440 miljoonaa euroa.

Virka täytetään 1.8.2021 lukien ja työn aloitusajankohta sovitaan erikseen. Terveyspalvelujen johtajan virka avautui, kun virkaa aiemmin hoitanut lääketieteen tohtori Sanna Svahnin valittiin Espoon perusturvajohtajaksi. Terveyspalvelujen johtajan viransijaisena on toiminut kevään ajan ylihammaslääkäri Heli Yli-Knuuttila. Hän jatkaa tehtävässä, kunnes uusi johtaja aloittaa.

Lue lisää kaupunginhallituksen esityslistalta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Espoon perusturvajohtaja Sanna Svahn, sanna.svahn@espoo.fi, p. 050 544 6535

Kuvat

Kuvaaja Vesa Marjanen
Kuvaaja Vesa Marjanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 5.5.20215.5.2021 20:19:25 EEST | Tiedote

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 5.5.2021 Tiistilän koulun perusopetuksen siirto väistötiloihin jätettiin pöydälle Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti jättää pöydälle 19.5.2021 pidettävään kokoukseen esityksen Tiistilän koulun väistötiloista. Lautakunta pitää tärkeänä, että Tiistilän koulun väistö toteutetaan siten, että mahdollisimman suuri osa oppilaista sijoitetaan alueelle ja että koulumatkat ovat turvalliset. Lautakunnalle tuodaan vaihtoehtoistarkastelu kustannusvaikutuksineen. Selvitys mahdollisuudesta käyttää Espoon kristillisen koulun nykyisiä tiloja Kilon koulun väistötiloina Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti kokouksessaan 3.3.2021 Kilon koulun perusopetuksen järjestämisestä 1.8.2021 alkaen, kun vanha koulurakennus puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta merkitsee tiedoksi selostusosan mukaisen selvityksen mahdollisuudesta käyttää Espoon Kristillisen koulun nykyisiä tiloja Kilon koulun väistötiloina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme