Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon vltuusto kokoontuu 9.9.2019 klo 17.30 alkaen

Jaa

Valtuusto käsittelee mm. poikkihallinnollisten kehitysohjelmien etenemistä, kuntalaisaloitetta Träskändan kartanon saamiseksi kuntalaiskäyttöön, osavuosikatsausta sekä kaupungin takausta Leppävaaran urheilupuistoon rakennettavaa monitoimihallia varten otettavalle lainalle.

Träskändan kartano
Träskändan kartano

Espoo-tarinaa toteuttavat poikkihallinnolliset kehitysohjelmat ovat nyt puolivälissä ja valtuustolle esitellään niiden etenemistä. Ohjelmat toteuttavat Espoo-tarinaa ja vauhdittavat ratkaisujen löytämistä valtuustokauden keskeisiin poikkihallinnollisiin haasteisiin. Ne tuovat uudenlaista otetta kehittämiseen ja kannustavat tekemiseen yli organisaatiorajojen yhdessä luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden, kumppaneiden ja asukkaiden kanssa. 

Poikkihallinnollisia kehitysohjelmia ovat:

Valtuusto käsittelee myös vastausta lähes 5 800 kuntalaisen lähettämään kuntalaisaloitteeseen Träskändan kartanon saamiseksi kuntalaiskäyttöön. Vastauksen mukaan kaupunki on etsinyt pitkään kartanolle uutta vuokralaista. Tänä vuonna tehdyn  kuntotarkastuksen perusteella kartanolle laaditaan parhaillaan peruskorjaussuunnitelmaa. Sisätilojen peruskorjausta ei ole kuitenkaan tarkoituksenmukaista toteuttaa ennen kuin kartanolle on löydetty pysyvä käyttötarkoitus. Kartanon julkisivu kunnostetaan kesällä 2020 niin, että rakennuksen ulkovaippa suojaa rakennuksen.  Träskändan kartanon tulevasta käytöstä pidetään kuntalaisille vuorovaikutteinen asukastilaisuus vuoden 2019 aikana.

Valtuusto kokoontuu  maanantaina 9.9.2019 klo 17.30 alkaen. Kokousta voi seurata suorana netissä: http://www.mediaserver.fi/live/espoo Voit kommentoida ja seurata keskustelua kokouksen aiheista Twitterissä hashtagilla #Espoovaltuusto. Kokousta voi myös seurata paikan päällä valtuustotalon lehteriltä osoitteessa Espoonkatu 5.

Valtuuston kokouksessa on kahvitauko klo 19.30 - 20.

Avainsanat

Kuvat

Träskändan kartano
Träskändan kartano
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-päivää vietetään perinteiseen tapaan elokuun viimeisenä lauantaina 28.8.202111.5.2021 09:59:28 EEST | Tiedote

Espoo-päivää juhlitaan yhdessä koko kaupungin kanssa elokuun viimeisenä lauantaina 28.8.2021. Juhlintaan ja kaupunkijuhlan viettoon kutsutaan mukaan kaikki kaupunkilaiset ja kaupungin ystävät. Tänä vuonna poikkeusajan vuoksi erityisen odotettu Espoo-päivä muodostuu kaupunginosa- ja puutarhajuhlista sekä keskustelutilaisuuksista. Virtuaalisesti saavutettavat sisällöt verkossa tukevat ohjelmistoa ja ne kootaan Espoon digitaaliseen kulttuuritaloon Urban Espooseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme