Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ympäristölautakunnan esityslista 10.10.2018

Jaa

Ympäristölautakunnan esityslista 10.10.2018 pidettävään kokoukseen.

Asia 3

HSY:n Suomenojan maankaatopaikan ympäristöluvan rauettaminen, Hylkeenpyytäjäntie 2

Asia 4

Lausunto Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymälle Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen yleisten jätehuoltomääräysten tarkistamisesta

Asia 5

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätös Oy H. B. Fuller Nordic Ab:n liimatehtaan ympäristöluvan rauettamisesta

Asia 6

Etelä-Suomen aluehallintoviraston ympäristölupapäätös, Juvanmalmin vaarallisten jätteiden käsittelyaseman ympäristöluvan lupamääräyksen 15. muuttaminen, Delete Finland Oy, Juvanmalmintie 18

Asia 7

Espoon kaupungin ympäristönsuojeluviranomaisen lausunto Etelä-Suomen aluehallintovirastolle koskien As Oy Espoon Nuottakallionranta, vesialueen ruoppausta ja ruoppausmassojen läjitystä mereen.

Asia 8

Suomenojan ja Viikinmäen jätevedenpuhdistamoiden toiminta vuonna 2017

Asia 9

Yhteenveto alueellisten jätevedenpuhdistamoiden toiminnasta vuonna 2017

Asia 10

Selvitys henkilöstön ympäristöasenteista ja -toiminnasta

Asia 11

Ympäristölautakunnan kevään 2019 kokoukset

Asia 12

Lausuntoja, päätöksiä ja kirjelmiä

 

Koko esityslista on luettavissa Espoon kaupungin sivuilta

http://espooprodfi.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2018444408

Ennakkotieto kokouksessa tehdyistä päätöksistä löytyy ylläolevasta linkistä kokouksen jälkeisenä päivänä. Tarkastettu ja hyväksytty pöytäkirja siirretään verkkoon kokousta seuraavalla viikolla. Tässä yhteydessä ennakkotieto korvautuu pöytäkirjalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kunkin asian valmistelijan yhteystiedot löytyvät esityslistalta ko. pykälän kohdalta.

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. 

Ympäristökeskuksen verkkosivut
Ympäristökeskus Facebookissa
Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme