Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ympäristölautakunnan esityslista 14.12.2017

Jaa

Ympäristölautakunnan esityslista 14.12.2017 pidettävään kokoukseen.

Asia 3
Lausunto Etelä-Suomen aluehallintovirastolle ympäristölupahakemuksesta, joka koskee Helsingin seudun ympäristöpalvelut kuntayhtymän jätehuoltotoimialan kivenlouhintaa ja murskausta Ämmässuon jätteidenkäsittelykeskuksessa (ESAVI/6442/2017)

Asia 4
Lausunto Etelä-Suomen aluehallintovirastolle HSY:n ympäristölupahakemuksesta koskien Ämmässuon jätteenkäsittelykeskuksen tuhkien ja kuonien kaatopaikan toiminnan muuttamista ja laajentamista, ESAVI/4176/2017

Asia 5
Luonnon monimuotoisuuden toimenpideohjelman toteutuminen 2017

Asia 6
Espoon ilmasto-ohjelman 2016-2020 toimenpiteiden eteneminen ja Espoon kasvihuonekaasupäästöt 1990-2016

Asia 7
Kuntalain 92 §:n mukaisen otto-oikeuden käyttäminen ympäristökeskuksen viranhaltioiden päätöksiin

Asia 8
Lausuntoja, päätöksiä ja kirjelmiä

Koko esityslista on luettavissa sivulta: http://espooprodfi.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2017419948


Ennakkotieto kokouksessa tehdyistä päätöksistä löytyy ylläolevasta linkistä kokouksen jälkeisenä päivänä. Tarkastettu ja hyväksytty pöytäkirja siirretään verkkoon kokousta seuraavalla viikolla. Tässä yhteydessä ennakkotieto korvautuu pöytäkirjalla.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. 

Ympäristökeskuksen verkkosivut
Ympäristökeskus Facebookissa
Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

WeeGeen Lasten museofestarit olivat jälleen menestys20.3.2018 12:23Tiedote

Näyttelykeskus WeeGeellä viikonloppuna 17.-18.3.2018 vietetyt perinteiset Lasten museofestarit rikkoivat jälleen kävijäennätyksen. Suosittuun tapahtumaan osallistui kahden päivän aikana yli 8000 henkeä. Lasten museofestareiden teemana oli tänä vuonna “Koko perheen raksabileet”. Korkealaatuinen ja pedagoginen ohjelma avasi rakentamista monipuolisella tavalla. Lasten Museofestareilla lapset oppivat, että museo on myös heitä varten, ja että siellä voi pitää hauskaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme