Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ympäristölautakunnan esityslista 14.3.2018

Jaa

Ympäristölautakunnan esityslista 14.3.2018 pidettävään kokoukseen.

Asia 3
Ympäristölautakunnan ja ympäristökeskuksen toimintakertomus 2017

Asia 4
Espoon kaupungin lausunto Helsingin meluntorjunnan toimintasuunnitelman 2018-2022 luonnoksesta, HEL 2018-000445

Asia 5
Lausunto Uudenmaan ELY-keskukselle Kulmakorpi I -aluetta koskevasta täydennyksestä Ämmässuon-Kulmakorven-alueen vesien yhteistarkkailuohjelmaan, UUDELY/8930/2015

Asia 6
Lausunto Etelä-Suomen aluehallintovirastolle Lassila ja Tikanoja Oyj:n ympäristölupahakemuksesta koskien Ämmässuon siirtokuormausasemaa ja toiminnan aloittamislupaa, Kirkkonummi, ESAVI/50/2018

Asia 7
Korkeimman hallinto-oikeuden päätös 31.12.2008 vireille tulleesta hakemuksesta, Lahnuksen ampumaradan ympäristölupa

Asia 8
Valtuustoaloite Pitkäjärven kunnostamiseksi (Kh-Kv-asia)

Asia 9
Kuntien 9. ilmastokonferenssiin osallistuminen

Asia 10
Kuntalain 92 §:n mukaisen otto-oikeuden käyttäminen ympäristökeskuksen viranhaltijoiden päätöksiin

Asia 11
Lausuntoja, päätöksiä ja kirjelmiä

Koko esityslista on luettavissa sivulta http://espooprodfi.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2018427904.  

Ennakkotieto kokouksessa tehdyistä päätöksistä löytyy ylläolevasta linkistä kokouksen jälkeisenä päivänä. Tarkastettu ja hyväksytty pöytäkirja siirretään verkkoon kokousta seuraavalla viikolla. Tässä yhteydessä ennakkotieto korvautuu pöytäkirjalla.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. 

Ympäristökeskuksen verkkosivut
Ympäristökeskus Facebookissa
Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

YK:n edelläkävijäkaupungit koolla Davosissa23.1.2019 16:33Tiedote

Espoo on mukana YK:n kestävän kehityksen edelläkävijäkaupunkien kokoontumisessa Davosin World Economic Forumin yhteydessä. Espoo oli ensimmäinen kaupunki maailmassa, joka allekirjoitti YK:n edelläkävijäsopimuksen, jonka tavoitteena on 17 kestävän kehityksen tavoitteen (Sustainable Development Goals) saavuttaminen 2025 mennessä. Kokouksessa mm. Oslo ilmoitti tehneensä päätöksen edelläkävijäsopimuksen allekirjoittamisesta.

Espoo Vuoden matkailualue 2018 Suomessa22.1.2019 12:25Tiedote

Visit Finland, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL sekä Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy valitsivat Espoon kautta aikain ensimmäiseksi vuoden matkailualueeksi Suomessa. Vertailussa oli mukana yhteensä 111 kuntaa, seutukuntaa ja maakuntaa, joista majoitustilastoja on saatavilla ympäri vuoden. Jatkossa Vuoden matkailualue Suomessa tullaan valitsemaan vuosittain. Huomionosoituksella halutaan kiinnittää huomiota asioihin, joiden kehittämisen tulisi olla matkailualueiden tavoitteena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme