Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ympäristölautakunnan esityslista 14.6.2018

Jaa

Ympäristölautakunnan esityslista 14.6.2018 pidettävään kokoukseen.

 Asia 3

Ympäristölautakunnan talousarvioesityksen ja taloussuunnitelman valmistelun lähtökohdat vuosille 2019 - 2021

Asia 4

Ympäristölautakunnan selvitys tarkastuslautakunnan vuoden 2017 arviointikertomuksessa esittämistä havainnoista

Asia 5

Espoon kaupunkitekniikan keskus, asfalttirouheen hyödyntäminen Ämmäsmäen venesäilytysalueen pintarakenteessa, ympäristöluvan myöntäminen

Asia 6

Lausunto Etelä- Suomen aluehallintovirastolle HSY:n esittämästä hakemuksesta, joka koskee Ämmässuon jätteenkäsittelykeskuksen toiminnan ja ympäristöluvan muuttamista sekä toiminnan aloittamista muutoksenhausta huolimatta (ESAVI/7106/2017)

Asia 7

Vastine Vaasan hallinto-oikeudelle valituksista, jotka koskevat Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöstä HSY Ämmässuon louhinnan ja murskauksen ympäristöluvasta (VaHO DNo 00482/18/5109)

Asia 8

Lausunto Etelä-Suomen aluehallintovirastolle Delete Finland Oy:n ympäristölupahakemuksesta, Juvanmalmin vaarallisten jätteiden käsittelyaseman ympäristöluvan lupamääräyksen 15 muuttaminen (dnro ESAVI/9311/2018)

Asia 9

Vaasan hallinto-oikeuden päätökset valituksiin, jotka koskevat Rudus Oy:lle annettua louhinnan ja murskauksen ympäristölupaa Kulmakorvessa sekä siihen liittyvää Mustanpuron alueen kaivoselvitystä

Asia 10

Uudenmaan ELY-keskuksen tarkkailupäätös Ämmässuon-Kulmakorven-alueen vesien yhteistarkkailuohjelman päivityksestä

Asia 11

Ämmässuon ja Kulmakorven alueen vesien yhteistarkkailu vuonna 2017

Asia 12

Ympäristölautakunnan lausunto Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavasta

Asia 13

Haja-asutuksen jätevesineuvonta Espoossa vuosina 2012-2017

Asia 14

Toimivallan myöntäminen ympäristöjohtajalle ympäristölautakunnan kesätauon 2018 ajaksi

Asia 15

Lausuntoja, päätöksiä ja kirjelmiä

Koko esityslista on luettavissa Espoon kaupungin sivuilta http://espooprodfi.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2018427907

Ennakkotieto kokouksessa tehdyistä päätöksistä löytyy ylläolevasta linkistä kokouksen jälkeisenä päivänä. Tarkastettu ja hyväksytty pöytäkirja siirretään verkkoon kokousta seuraavalla viikolla. Tässä yhteydessä ennakkotieto korvautuu pöytäkirjalla.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. 

Ympäristökeskuksen verkkosivut
Ympäristökeskus Facebookissa
Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo Vuoden matkailualue 2018 Suomessa22.1.2019 12:25Tiedote

Visit Finland, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL sekä Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy valitsivat Espoon kautta aikain ensimmäiseksi vuoden matkailualueeksi Suomessa. Vertailussa oli mukana yhteensä 111 kuntaa, seutukuntaa ja maakuntaa, joista majoitustilastoja on saatavilla ympäri vuoden. Jatkossa Vuoden matkailualue Suomessa tullaan valitsemaan vuosittain. Huomionosoituksella halutaan kiinnittää huomiota asioihin, joiden kehittämisen tulisi olla matkailualueiden tavoitteena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme