Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ympäristölautakunnan esityslista 15.11.2018

Jaa

Marraskuun kokouksessaan Espoon ympäristölautakunta käsittelee mm. lautakunnan kolmannen osavuosikatsauksen vuodelta 2018, Espoon ilmastotoimenpideohjelman seurannan 2017-2018 ja antaa monia lausuntoja.

Asia 3
Ympäristölautakunnan vuoden 2018 kolmas osavuosikatsaus

Asia 4
Lausunto Etelä-Suomen aluehallintovirastolle Fortum Power and Heat Oy:n Ämmässuon lämpölaitoksen ympäristölupaa ja toiminnan aloituslupaa koskevasta hakemuksesta

Asia 5
Lausunto kaupunkitekniikan keskukselle Espoon maa- ja kiviainesten hallinnan ja uusiomaarakentamisen toimenpideohjelmasta vuosille 2018-2021

Asia 6
Vaasan hallinto-oikeuden päätös valituksista, jotka koskivat Espoon ympäristölautakunnan myöntämää ympäristölupaa Espoon kaupunkitekniikan keskukselle Kulmakorpi I -kaava-alueen esirakentamisen louhintaan ja murskaukseen

Asia 7
Päätös hakemuksesta Espoon Högnäsissä sijaitsevan luonnonmuistomerkin rauhoituksen purkamiseksi

Asia 8
Lausunto Etelä-Suomen aluehallintohallintovirastolle koskien vesialueen ruoppaamista Nuottalahdella ja valmistelulupa

Asia 9
Espoon ilmastotoimenpideohjelman seuranta 2017-2018

Asia 10
Lausuntoja, päätöksiä ja kirjelmiä

  
Koko esityslista on luettavissa Espoon kaupungin sivuilta

http://espooprodfi.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2018444409

Ennakkotieto kokouksessa tehdyistä päätöksistä löytyy ylläolevasta linkistä kokouksen jälkeisenä päivänä. Tarkastettu ja hyväksytty pöytäkirja siirretään verkkoon kokousta seuraavalla viikolla. Tässä yhteydessä ennakkotieto korvautuu pöytäkirjalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kunkin asian valmistelijan yhteystiedot löytyvät esityslistalta ko. pykälän kohdalta.

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. 

Ympäristökeskuksen verkkosivut
Ympäristökeskus Facebookissa
Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme