Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoonlahden aluekirjaston hankesuunnitelma hyväksyttiin tila- ja asuntojaostossa

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi omalta osaltaan Espoonlahden aluekirjaston hankesuunnitelman. Asia etenee kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyyn.

Hankesuunnitelman mukaan Espoonlahden aluekirjasto tulee sijoittumaan rakennettavan Kauppakeskus Lippulaivan yhteyteen. Tämä hankesuunnitelma on ensimmäisen vaiheen suunnitelma ja seuraavassa vaiheessa selvitetään mahdollisuus kaupungin muiden palvelujen sijoittamisesta hankkeeseen palvelutorimallilla. Kirjaston sijainti on keskeinen: se asettuu liikekeskuksen kaupallisten palveluiden päälle, kolmanteen kerrokseen. Kirjaston sijoittaminen Lippulaivaan mahdollistaa myöhemmin myös muiden toimintojen tuomisen samaan kokonaisuuteen. Hankkeen toteuttaa Citycon Oy, joka on rakennuksen omistaja. Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitos vuokraa tilat kirjaston ja asiointipisteen käyttöön.

Vastaus valtuustokysymykseen Jousenkaaren koulun vanhan koulurakennuksen sekä opettaja-asuntolan purkamisesta palautettiin valmisteluun siten, että vastauksen tietoja tarkennetaan.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen heinäkuun 2019 osavuosikatsauksen.

Jaosto sai tiedoksi selostuksen ajankohtaisista sisäilma-asioista:

Ajankohtaista sisäilma-asioista 19.8.2019

Muut asiat päätettiin esityksen mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme