Espoon kaupunki - Esbo stad

Espooseen perustetaan ohjaus- ja neuvontapiste Ukrainasta paenneiden auttamiseksi

Jaa

Espoon kaupunki kartoittaa tällä hetkellä, millaiselle ohjaukselle, neuvonnalle ja avulle Espooseen saapuneilla ukrainalaisilla on tarvetta.

Ukrainainalaisten apupisteeseen kootaan viranomaistietoa sekä -ohjausta ja neuvontaa arjen haasteisiin. Piste toimii myös kohtaamispaikkana ja vapaaehtoistyön koordinointipaikkana. 

Vapaaehtoistyöllä on suuri merkitys Ukrainasta sotaa panneiden auttamisessa. Yhdistykset ja järjestöt, jotka haluavat olla mukana toteuttamassa Espooseen Ukrainalaisten apupistettä, pyydetään olemaan yhteydessä  

Eeva Ström 
eeva.strom@espoo.fi 
p. 040 5096764 

Katja Kurttio 
katja.kurttio@espoo.fi 
p. 043 8268676 

Tiedotamme lisää, kun Ukrainalaisten apupisteen suunnitelmat tarkentuvat. Tällä hetkellä esimerkiksi vaate- ja huonekalulahjoitukset pyydetään tekemään Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskukseen. Muista lahjoituksista voitte olla yhteydessä Eeva Strömiin. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme