Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoossa suljetaan uimahallit ja perutaan liikuntaryhmät koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi

Jaa

Espoossa noudatetaan hallituksen antamia linjauksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Linjaukset vaikuttavat laajasti myös liikuntapalveluihin ja liikuntapaikkojen toimintaan, muun muassa uimahallit ovat lauantaista 14.3.2020 lähtien suljettu toistaiseksi. Samalla loppuu myös uimaopetus.

Uimahallien sulkemisen ja uimaopetuksen loppumisen lisäksi kaikki kaupungin kuntosalit on suljettu lauantaista lähtien. Myös kaikki liikuntakurssit ja -ryhmät jäävät tauolle. Liikuntaryhmien lisäksi lastennuorten ja perheiden maksuttomat Töpinät, Wau-, Muuvi ja Jumppi-ryhmät sekä yläkoululaisten keskiviikkoiltapäivien maksuton harrastustarjonta perutaan toistaiseksi.  

- Vaikka monet harrastusryhmät ja liikuntapaikat on suljettu niin luonto kutsuu liikkumaan. Espoossa on monipuoliset mahdollisuudet ulkoliikuntaan, kannustaa liikunta- ja nuorisojohtaja Martti Merra. 

Tekojäitä on päätetty pitää kunnossa suunniteltua pidempään eli vielä ensi viikon pääsee luistelemaan. Lisäksi paljon muita ulkoliikuntapaikkoja ja vinkkejä löytyy www.espoo.fi/liikunta. 

Lue lisää: www.espoo.fi/koronavirus 

 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme