Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Esteettömämpien elämysten Linnanmäki

Jaa

Linnanmäen Huvipuisto haluaa tarjota mahdollisuuden huvitteluun kaikille asiakkailleen. Vaivaton kulku huvipuistossa on tärkeä osa viihtyvyyttä. Tänä vuonna Linnanmäellä on osoitettu erityistä huomiota esteettömyysviestintään ja luvassa on myös liikuntarajoitteisille suunnattu laiteuudistus!

”Linnanmäelle on hyvin tärkeää, että voimme mahdollistaa kaikille asiakkaillemme miellyttävän kävijäelämyksen Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa. Nyt olemme luoneet esteettömyysoppaan, jonka avulla liikuntarajoitteisten kävijöidemme on entistä helpompi nauttia huvipuistosta”, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Linnanmäen kaikille alueille on mahdollista päästä pyörätuolin sekä lastenrattaiden kanssa, sillä kaikki portaat ovat kierrettävissä. Lisäksi puiston keskelle sijoittuvaan uuteen ravintolamaailmaan tulee hissi, jonka johdosta myös käynti Vuoristoradalle helpottuu jatkossa. Esteettömyysoppaan avulla sopivimmat reitit, hissit sekä esteettömät kulut huvipuiston eri kohteisiin ovatkin helposti löydettävissä. Opasta tullaan jakamaan puistossa, minkä lisäksi se on ladattavissa Linnanmäen verkkosivuilta.

Huvipuistossa liikkumisen helpottumisen lisäksi Linnanmäellä on taskussaan iloisia yllätyksiä. Minimäellä sijaitsevaa Propelli-laitetta uudistetaan vaunulla, johon on mahdollista nousta asiakkaan omalla pyörätuolilla. Vaunun takaosa laskeutuu alas rampiksi, jonka kautta huvittelija pääsee laitteeseen. Laitteen kyydissä pääsee vauhtiin polkemalla käsillään. Uusi vaunu saapuu Linnanmäelle alkukesästä 2018.

”Pyörätuolilla liikkuva asiakas pääsee useimpiin Linnanmäen laitteisiin tietyin rajoituksin, ja nyt olemme todella innoissamme siitä, että voimme tarjota huvipuistolaitekokemuksen, jonka kyytiin pääsee nyt myös pyörätuolin kanssa”, Adlivankin jatkaa.

Linnanmäki uusii yhdessä Suomen muiden huvipuistojen kanssa myös avustajalupakäytäntönsä vuodelle 2018. Uuden käytännön mukaisesti yksilöllistä tukea tarvitsevan asiakkaan avustaja saa maksuttoman avustajarannekkeen, jolla avustaja pääsee avustettavan kanssa laitteisiin ja kohteisiin. Avun tarve todennetaan EU:n Vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Linnanmäen esteettömämpi kausi alkaa perjantaina 27.4.2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme