Etelä-Karjalan säästöpankkisäätiö sr

Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö sr eli EkspSäätiö on merkittävä toimija omalla alueellaan

Jaa

Jaoimme vuonna 2017 avustuksia laajasti erilaisiin tarkoituksiin. Tuimme mm. nuorisoliikuntaa, vesistöjen kunnostushankkeita, kasvatus- ja vapaa-ajan palveluita, hyvinvointi-, virkistys- ja harrastetoimintaa, tiedettä ja tutkimusta, kyläyhteisöjen kehitystä ja lukemattomia muita kohteita.

Vuonna 2018 avustuksia ja apurahoja jaetaan yhteensä 889 392,09 euroa. Avustuksia ja apurahoja jaettiin vuonna 2017 yhteensä 726 965 euroa. Tänä vuonna avustushakemuksia oli kaikkiaan noin 300 kpl, joista 108 kpl myönnettyjä. Luettelo myönnetyistä tuen saajista tulee nähtäville EkspSäätiön kotisivuille.

Jos myöhästyit viime vuoden hauista, ei hätää - vastaanotamme uusia hakemuksia koko vuoden ajan. Vuoden 2019 osalta EkspSäätiölle osoitetut avustus- ja apurahahakemukset tulee jättää vuoden 2018 loppuun mennessä sähköisellä, EkspSäätiön kotisivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Tärkeimmät avustuskohteet vuonna 2018

Yksi säätiömme tärkeimmistä avustuskohteista on edelleen lasten ja nuorten oppimiskokemuksia kehittävä Yrityskylä. Tänä vuonna Yrityskylissä puhaltavat uudet tuulet, sillä jo tammikuusta alkaen on mukaan otettu erilaisia tapoja tuoda tiedettä ja taidetta lähemmäs oppilaita. Yrityskylässä vierailee valtakunnallisesti vuosittain noin 50 000 koululaista ja Kaakkois-Suomessa vierailee noin 5000 koululaista. Nyt jokaisella oppilaalla on mahdollisuus oivaltaa tieteen ja taiteen merkitys yhteiskunnassamme!

Muita merkittävimpiä kohteita olivat Saimaan Ammattikorkeakoulu Oy:lle myönnetty 80 000 euron avustus varainkeruukampanjaan ja Saimaan Vesiensuojeluyhdistys ry:lle Kuusenenselän kunnostuksen jatkohankkeeseen 75 000 euroa.

EkspSäätiö kehittää alueellista toimintaa

Säästöpankki perustettiin aikanaan Lappeenrantaan palvelemaan paikallisia ihmisiä vuonna 1875. Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö sr aloitti toimintansa 30.4.2014. Me EkspSäätiössä tahdomme jatkaa alueellisen toiminnan kehittämistä ja vaurastumista. Säätiön tarkoituksena on säästäväisyyden ja taloudellisen hyvinvoinnin edistäminen sekä kulttuurin, tieteen, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen erityisesti Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueilla. Pyrimme toteuttamaan tarkoitustamme jakamalla vuosittain avustuksia ja apurahoja seuroille, yhdistyksille ja yhteisöille, jotka toimivat näiden arvojen mukaan.

www.ekspsaatio.fi 

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Etelä-Karjalan Säätöpankkisäätiö sr
toimitusjohtaja
Pekka Ryynänen
040 552 8406
pekka.ryynanen@ekspsaatio.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Karjalan säästöpankkisäätiö sr
Etelä-Karjalan säästöpankkisäätiö sr

53100 LAPPEENRANTA

http://www.ekspsaatio.fi

Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö sr kehittää, tukee ja vahvistaa paikallista toimintaa jakamalla avustuksia ja apurahoja. Säätiön tarkoituksena on säästäväisyyden sekä taloudellisen hyvinvoinnin edistäminen, kulttuurin, tieteen, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.