Kasvu Open

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Maslog Oy ja ER-Pakkaus Oy

Jaa

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat seinäjokelaiset Maslog Oy sekä ER-Pakkaus Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Maslog Oy on innovatiivinen, uuden sukupolven yritys, joka suunnittelee ja kehittää sähköavusteista voimalinjaa. Voimalinjan käyttökohteita ovat teollisuuden-, logistiikan- sekä terveydenhuoltoalan koneet ja laitteet. Yrityksen ensimmäinen tuote on patentoitu, sähköavusteinen pumppukärry.

Tuomaristo kehui yrityksen innovatiivista tuotetta, jolla on mahdollista mullistaa toimialamarkkinat. Maslogilla on iso kansainvälinen markkinapotentiaali, monipuolista osaamista ja valmiudet kehittymiseen. Lisäksi toteutuneet ennakkomyynnit antavat lupauksia tulevasta.

ER-Pakkaus Oy on perheyritys, jolla on vuosikymmenien kokemus kartonkipakkausten valmistajana. Yritys valmistaa ja tuottaa laadukkaita pakkausratkaisuja teollisuuden aloille. Toiminnan painopiste on oman tuotannon tuotteiden myynnillä.

Tuomaristo arvosti vakaata pidempään toiminutta yritystä, jolla on merkittävää kasvupotentiaalia. ER-Pakkaus on oivaltanut, että muuttuvassa markkinatilanteessa on uskallettava muuttua myös itse. Lisäksi yritykseltä löytyy vahvaa toimialaosaamista, jota pitää uskaltaa haastaa päivittäin.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
  • Petra Sippola, SeAmk
  • Ossi Viljanen, Seinäjoen Yrittäjät
  • Juha Salmi, Remu Oy
  • Aila Hemminki, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan liitto, Into Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Alavuden Kehitys, Viexpo, MyynninMaailma, Lapua, Ilmajoki, Kauhava, Kurikka, Kuortane, Ähtäri, Uusyrityskeskus, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu sekä SeAMK.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Dialogis Oy, Kiinteistö Oy Krepelin, Koiviston Kukka ja Hautaus Oy, Kyrö Living Oy, LVI-Pörssi Oy, Nevera Oy, NYQS Oy, Oree Oy, Ostofokus Oy, Physioneer Oy, RecyclingEnergy Int. Oy, Suomen Lanka Oy ja Takalan Konepaja Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Emma Varis
+358 40 485 5999
emma.varis@kasvuopen.fi

Avainsanat

Kuvat

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.
 
Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, DNA, TT-säätiö, Technopolis, MarkkinointiAkatemia, Innovestor, Keski-Suomen Liitto, Business Jyväskylä, Varma, Kauppalehti, Isku, KPMG, Kauppakamari, Kitee, Rastor-instituutti, If, AWS ja Salesforce.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme