Aluehallintovirasto

Etelä-Savon ja Itä-Savon yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskevat rajoituspäätökset valmistelussa viikolla 12 - päätös tehdään 29.3.2021

Jaa

Itä-Suomen aluehallintovirasto valmistelee Etelä-Savon ja Itä-Savon sairaanhoitopiirien alueiden kokoontumisrajoituspäätöksiä ajalle 1.4. – 22.4.2021 viikolla 12. Tavoitteena on tehdä tarvittavat päätökset maanantaina 29.3.2021.

Etelä-Savon ja Itä-Savon sairaanhoitopiirien kuntien alueella on tällä hetkellä kielletty kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli kuusi henkilöä. Määräys on voimassa 8. - 31.3.2021.

Itä-Suomen aluehallintovirasto valmistelee Etelä-Savon ja Itä-Savon sairaanhoitopiirien alueiden kokoontumisrajoituspäätöksiä ajalle 1.4. – 22.4.2021 viikolla 12. Tavoitteena on tehdä tarvittavat päätökset maanantaina 29.3.2021.

Valmisteluaikataulu on alustava. Mikäli epidemiatilanne niin vaatii, aikataulu voi muuttua.

Päätös julkaistaan sen valmistuttua aluehallintovirastojen verkkosivuilla yleistiedoksiantona sekä tiedotteena tiedotepalvelumme kautta.

Yleistiedoksiannot avi.fi-sivuilla | Tilaa tiedotteemme STT-info-sivustolta

Lisätietoja

Koronainfo (mm. tapahtumajärjestäjien neuvonta)
puh. 0295 016 666 (ma-pe kello 8-11.30 ja 12.30-16), sähköposti: koronainfo@avi.fi

Usein kysytyt kysymykset
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin aluehallintovirastojen verkkosivuilla

Lisätietoja medialle

aluehallintoylilääkäri Tiina Reijonen, p. 0295 016 880
aluehallintoylilääkäri Sami Remes, p. 0295 016 876
etunimi.sukunimi@avi.fi, Itä-Suomen aluehallintovirasto

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määrää kaikille Vestas Oy:n tuulivoimatyömaiden työntekijöille pakollisen terveystarkastuksen Kurikan, Teuvan ja Kauhajoen kuntien alueilla16.4.2021 16:21:00 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto teki tänään tartuntatautilain pykälien 15 ja 16 mukaisen päätöksen pakollisista terveystarkastuksista Vestas Oy:n tuulivoimatyömaihin kuuluvilla Saunamaan ja Suolakankaan työmailla Kurikan, Teuvan ja Kauhajoen kuntien alueilla työskenteleville henkilöille koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Määräys on voimassa 16.-30.4.2021.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tarkastanut Ähtärin eläinpuistossa olevan Flowparkin vaijeriliukuradan vaikutukset eläinten hyvinvointiin16.4.2021 15:19:08 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto tarkasti 7.4. Ähtärin eläinpuiston vaijeriliukuradan, joka kulkee osittain karhujen ulkotarhan ylitse. Karhut vaikuttavat hyvinvoivilta, mutta eläinpuisto on velvoitettu järjestämään tehostettua seurantaa, jotta mahdollisiin toimenpiteisiin voidaan tarvittaessa ryhtyä eläinten hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme