Espoon kaupunki - Esbo stad

Etelä-Tapiolan lukioon valittiin lisähaussa 40 opiskelijaa

Jaa

Etelä-Tapiolan lukion kaikki aloituspaikat täytettiin lisähaussa. Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 648. Lukioon lisähaussa valittuja opiskelijoita on 40. Etelä-Tapiolan lukion alin hyväksytty keskiarvo lisähaussa oli 8,58. Valintojen tulokset julkistettiin maanantaina 24.6.2019.

Etelä-Tapiolan lukion kaikki aloituspaikat täytettiin lisähaussa. Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 648. Lukioon lisähaussa valittuja opiskelijoita on 40. Etelä-Tapiolan lukion alin hyväksytty keskiarvo lisähaussa oli 8,58. Valintojen tulokset julkistettiin maanantaina 24.6.2019.

Lisähaku järjestettiin 14.6.-20.6.2019 ja haettavana oli 35 yleislinjan aloituspaikkaa. Etelä-Tapiolan lukion aloituspaikkamäärä nostettiin 35:stä 40:aan paikkaan, koska osa varsinaisessa yhteishaussa valituista perui paikkansa. Kaiken kaikkiaan syksyllä 2019 opintonsa Etelä-Tapiolan lukiossa aloittaa 190 opiskelijaa. Onnea kaikille opiskelupaikan saaneille!

Lisähaussa opiskelupaikan saaneet vastaanottavat paikan sähköisesti. Kevään yhteishaussa aikaisemmin vastaanotettu opiskelupaikka tulee perua erikseen olemalla yhteydessä kyseisen lukion kansliaan tai rehtoriin, jotta varasijalla olevat saavat tiedon vapautuvasta paikasta.

Siirry Espoon lukiot-sivustolle, josta löydät lukioiden yhteystiedot.

Lukion opiskelijavalinnoista aiemmin uutisoitua:

Lukiokoulutuksen suosio pysyy vahvana Espoossa (19.6.2019)

Etelä-Tapiolan lukioon hakemusvyöry lisähaussa (18.6.2019)

Espoon lukioihin valittu uudet opiskelijat (13.6.2019)

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

April Jazzin syksyn klubisarja käynnistyy Näyttelykeskus WeeGeellä24.9.2020 16:53:16 EESTTiedote

April Jazzin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama konserttisarja tuo kotimaisen jazzin huiput museoympäristöön. Livemusiikki soi kuukauden ensimmäisinä perjantai-iltoina afterwork-hengessä, jolloin konsertteihin ja WeeGeen museoihin on vapaa pääsy. Syksyn aikana juhlitaan Elifantreen ja Riitta Paakki Quartetin levynjulkaisuja, ja nähdään muun muassa Iiro Rantalan ja Maja Mannilan uusi kotimainen kokoonpano.

Esbos ekonomiska förhandlingar avslutades24.9.2020 13:13:20 EESTTiedote

Förhandlingarna mellan ordförandena för fullmäktigegrupperna om programmet En ekonomiskt hållbar stad utmynnade i ett avtal som omfattar fullmäktigegrupperna med undantag av De gröna, Vänsterförbundet och Blå fullmäktigegruppen. Enligt avtalet eftersträvas balans i ekonomin under fem år genom att ökningen av driftsutgifterna och personalstyrkan bromsas upp, investeringskostnaderna minskas, inkomsterna ökas och fastigheter och lokaler som ägs av staden säljs.

Espoon talousneuvottelut päättyivät24.9.2020 13:10:39 EESTTiedote

Valtuustoryhmien puheenjohtajien neuvottelut Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelmasta päättyivät sopimukseen, jossa ovat mukana valtuustoryhmät lukuunottamatta Vihreitä, Vasemmistoliittoa ja Sinisiä. Sopimuksen mukaan talouden tasapainoa haetaan viiden vuoden aikana hidastamalla käyttömenojen ja henkilöstömäärän kasvua, pienentämällä investointikustannuksia, kasvattamalla tuloja sekä myymällä kaupungin omistamia kiinteistöjä ja toimitiloja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme