Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

EtsiXpertti-palvelusta löytyvät nyt myös Haaga-Helian asiantuntijat

Jaa

Haaga-Helia on osa Suomen Akatemian luomaa ja ylläpitämää EtsiXpertti-palvelua, joka tuo toimittajat ja tutkitun tiedon asiantuntijat yhteen. Haaga-Helia haluaa osaltaan tehdä tunnetuksi ammattikorkeakouluissa tehtävää laadukasta tutkimusta sekä tuoda tutkittu tieto helpommin ja monipuolisemmin toimittajien käyttöön.

EtsiXpertti-palvelun tavoitteena on helpottaa toimittajien pääsyä tutkitun tiedon ja sen asiantuntijoiden luo. Haaga-Heliassa avoimuuden ja tutkitun tiedon merkitys tunnistetaan, ja avoimuus ilmenee arvona, joka toteutuu erityisesti vaikuttavana yhteistyönä ja avoimena tiedonkulkuna. Palvelun kautta Haaga-Helia voi omalta osaltaan edistää avointa tiedettä ja tutkitun tiedon saavutettavuutta ja samalla tuoda toimittajien tietoon Haaga-Heliasta löytyvää asiantuntemusta.

– Olemme Haaga-Heliassa sitoutuneet edistämään tutkitun tiedon saavutettavuutta sekä tiedon avoimuutta. Samalla pidämme erittäin tärkeänä, että mediassa kuuluvat asiantuntijaäänet ovat mahdollisimman monipuolisia ja että medialla on helppo pääsy tutkitun tiedon äärelle. Hienoa, että pääsemme palvelun kautta edistämään näitä asioita sekä samalla tuomaan esiin Haaga-Heliasta ja ammattikorkeakoulusektorilta löytyvää asiantuntemusta ja tutkimustoimintaa, painottaa Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko.

Palvelun kautta toimittajat voivat etsiä haastateltavia, asiantuntijoita tai taustatiedon antajia etsimäänsä kysymykseen. Ilmoituksen saatuaan organisaatiot voivat tarjota toimittajalle kyseisen aiheen asiantuntijaa omasta organisaatiostaan. Palvelusta löytyvät jo kaikki yliopistot, lähes kaikki tutkimuslaitokset ja myös osa ammattikorkeakouluista. Haaga-Helian tarjoaa palvelussa monipuolista asiantuntemustaan mm. myynnistä, digitalisaatiosta, pedagogiikasta, yrittäjyydestä sekä liikunta-alalta.

– Palvelu on osoittautunut erittäin hyödylliseksi sekä toimittajille että meille. Olemme EtsiXpertti-palvelun kautta jo moneen otteeseen voineet tarjota toimittajille asiantuntemustamme omilta ydinosaamisalueiltamme. Palvelun kautta tieto liikkuu vaivattomasti toimittajien ja organisaatioiden välillä, toteaa Haaga-Helian viestintäpäällikkö Ari Nevalainen.

Haaga-Helian viestintäpalvelut palvelevat myös suoraan osoitteessa viestinta@haaga-helia.fi. Löydät verkkosivuiltamme lisätietoa tekemästämme tutkimus- ja kehittämistoiminnasta sekä hankkeistamme.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Haaga-Helia avaa ovet työelämään

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Koronatuki tehostaa yritysten innovaatiotoimintaa, mutta ei ratkaise kriisin aiheuttamia ongelmia16.2.2021 13:13:03 EETTiedote

Haaga-Helian tutkimuksessa selvitettiin, miten Business Finlandin myöntämä liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteessa vaikutti yrityksissä työhyvinvointiin, kehittämiseen ja osaamiseen koronan aikana. Yritysten näkökulmasta avustukset ovat mahdollistaneet uusiutumisen ja tuoneet jatkuvuutta kriisistä selviytymiseksi. Tutkimuksen mukaan koronakriisi ja avustus vauhdittivat yritysten innovaatioprosesseja, uusien tuotteiden ja palvelujen lanseerausta.

Haaga-Helia selvitti: Mara-alan ammattilaiset ja opiskelijat käyttävät somea useita kertoja päivässä20.1.2021 10:55:35 EETTiedote

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on tutkinut sosiaalisen median käyttöä matkailu- ja ravitsemusalan ammattilaisten ja opiskelijoiden keskuudessa liittyen toimialan yritysten some-sisältöihin. Tutkimuskysely tehtiin 2.- 8.12.2020 välisenä aikana ja siihen vastasi 92 hotelli-, ravintola- ja matkailualan opiskelijaa ja asiantuntijaa. Kysely toteutettiin Haaga-Helian Hospitality-kehityspaneelissa, jossa on mukana noin 200 henkilöä. Edellisen kerran vastaava kysely toteutettiin keväällä 2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme