Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ett till coronafall har konstaterats vid Vasa medborgarinstitut Alma

Dela

En elev till inom den grundläggande utbildningen för vuxna vid medborgarinstitutet Alma har konstaterats vara smittad av coronaviruset. Totalt har nu 24 personer exponerats och av dem hör fyra personer till institutets personal. Den studerande, hens grupp och gruppens lärare och handledare har försatts i karantän till 1.2.

Alla de grupper inom den grundläggande utbildningen för vuxna, vars lärare och handledare hör till dem som exponerats för smitta, övergick till distansundervisning redan 20.1.2021 på grund av det tidigare fallet. På grund av det nya fallet fortsätter distansundervisningen till 5.2. Det konstaterade fallet har ingen inverkan på övriga grupper.

Information om det tidigare fallet gavs 22.1.2021: www.vaasa.fi/sv/aktuellt/vid-vasa-medborgarinstitut-alma-har-coronavirussmitta-konstaterats/ 

Nyckelord

Kontakter

Ledande rektor Sannasirkku Autio, tfn 0400 299 826, sannasirkku.autio@edu.vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum