Pirkanmaan liitto

EU-rahaa vielä hyvin haettavissa Pirkanmaan liitolta!

Jaa

Uusi Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) haku avataan vielä tämän vuoden puolella. Maakunnassa ei ole vielä aktivoiduttu hakemaan ajankohtaiseen energiatehokkuus-erityistavoitteeseen liittyvää rahoitusta.

Pirkanmaan liitossa sulkeutui 15.8. Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoitushaku. Valtaosa liittoon saapuneista hakemuksista kohdistui toteuttamaan Pirkanmaan älykkään erikoistumisen strategiaa.

Nyt kun energia-asiat ovat erityisen paljon tapetilla, Pirkanmaan liitossa ihmeteltiin, että maakunnassa ei ole vielä aktivoiduttu hakemaan ajankohtaiseen energiatehokkuus-erityistavoitteeseen liittyvää rahoitusta.

Seuraavalla kierroksella rahoitusta on siis vielä hyvin haettavissa. Kannattaa miettiä jo ajoissa omia hankeideoita. Haku avataan vielä tämän vuoden puolella.

- Pirkanmaan kehittäjillä on nyt kirjaimellisesti miljoonan euron paikka yhteistyöhön. Seuraavalla hakukierroksella tavoittelemme suuria, vaikuttavia hankekokonaisuuksia, aluekehitysjohtaja Matti Lipsanen muistuttaa.

Pirkanmaan liitolle jätettyjen hakemusten lisäksi muihin maakunnan liittoihin on jätetty myös muutama hakemus, joissa toimintaa kohdistuu myös Pirkanmaalle ja joihin haetaan osarahoitusta Pirkanmaalta. Näiden hakemusten arviointi etenee samassa tahdissa muiden hakemusten arvioinnin kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Matti LipsanenAluekehitysjohtajaPirkanmaan liitto

Edistän Pirkanmaan kehittymistä alue- ja rakennepolitiikan, tulevaisuus- ja ohjelmatyön sekä innovaatiotoiminnan keinoin.

Puh:050 506 0697matti.lipsanen@pirkanmaa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan liitto
Pirkanmaan liitto
Kelloportinkatu 1 B
33101 Tampere

03 2481 111http://www.pirkanmaa.fi

Aluekehitystyöllä parannetaan maakunnan asukkaiden elämisen ja hyvinvoinnin edellytyksiä sekä yritysten ja muiden organisaatioiden toimintamahdollisuuksia.

Kehittämis- ja innovaatiohankkeiden rahoitus on tärkeä työkalu aluekehitystyössä, sillä rahoitetut hankkeet ovat välineitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Maakunnan kehittämisrahoitusta ohjaavat periaatteet ja tavoitteet määritellään valtuustokausittain Pirkanmaan maakuntaohjelmassa.

Pirkanmaan liitto myöntää tukea Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) ja Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahasta (AKKE).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan liitto

Nokia Arenan yhteistyökonsepti ja Nokia Arena saivat vuoden 2022 Pirkanmaan palkinnon1.9.2022 21:46:00 EEST | Tiedote

Pirkanmaan liiton maakuntahallitus on myöntänyt Nokia Arenan yhteistyökonseptille ja Nokia Arenalle Pirkanmaan palkintona Valkohäntä-veistoksen ja 7 000 euron rahapalkinnon maakuntaneuvos Jussi V. Niemen rahastosta. Palkinnon perusteena on täysin uuden konseptin luominen kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävän suuren areenan rakentamisessa. Palkinto luovutettiin torstaina 1.9. Pirkan päivän vastaanotolla Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme