Fitbit

Eurocard, SAS Eurobonus Mastercard ja Finnair Plus tarjoavat mahdollisuuden Fitbit Pay -lähimaksun käyttöön Suomessa

Jaa

Fitbit Ionic -älykellolla voit maksaa ostoksesi vaivattomasti. Voit jättää lompakkosi ja älypuhelimesi kotiin.

Fitbit Pay tekee maksamisesta miellyttävää ja helppoa. Sen käyttäjä ei tarvitse mukaansa lompakkoa tai älypuhelinta.
Fitbit Pay tekee maksamisesta miellyttävää ja helppoa. Sen käyttäjä ei tarvitse mukaansa lompakkoa tai älypuhelinta.

Helsinki 28.11.2017 – Eurocard tarjoaa tästä päivästä lähtien asiakkailleen mahdollisuuden Fitbit Pay -lähimaksun käyttöön Suomessa. Fitbit Pay -lähimaksu on käytettävissä terveys- ja kuntoilukello Fitbit Ionicissa, joka on johtavan puettavan teknologian toimittajan, Fitbitin (NYSE: FIT) uutuustuote. Eurocard-asiakkaat voivat lisätä Mastercard-luottokortin Fitbit Ionic -laitteeseensa, mikä mahdollistaa lähimaksun ranteessa olevalla älykellolla. Fitbit Pay tekee maksamisesta miellyttävää ja helppoa. Sen käyttäjä ei tarvitse mukaansa lompakkoa tai älypuhelinta. Fitbit Pay -lähimaksua voi käyttää tuhansissa liikkeissä, joissa on mahdollisuus lähimaksuun.

”On hienoa olla mukana palvelussa, joka edistää kansanterveyttä ja samalla myös helpottaa maksamista. Tämä on jälleen yksi esimerkki siitä, miten tieto ja uudet teknologiat tekevät arjestamme yksinkertaisemman”, sanoo Catharina Hoffsten, Eurocardin mobiilimaksujen asiantuntija.

”Maailmanlaajuinen yhteistyömme pankkitoimijoiden kanssa auttaa meitä tavoittamaan suuren joukon asiakkaitamme sekä palvelemaan heitä ja uusia asiakkaitamme yhä paremmin. Fitbit Pay on esimerkki mahdollisuudesta, joka tukee meitä tavoitteessamme. Haluamme auttaa ihmisiä eri puolilla maailmaa elämään terveellisemmin. Fitbit Pay on uusi ja kiinnostava fitness- ja kuntoilukellon ominaisuus, joka tekee ostosten maksamisesta helppoa vaikka kesken lenkin ilman lompakkoa tai älypuhelinta”, kertoo Fitbitin senior vice president Des Power.

Fitbit Pay on helppo asentaa Fitbit Ionic -älykelloon. Fitbit-mobiilisovellus opastaa lisäämään credit- tai debit-kortin Fitbit Wallet -valikkoon vaihe kerrallaan. Lisääminen onnistuu niin Android-, iOS- kuin Windows-pohjaisilla laitteilla. Lähimaksulla maksaminen liikkeissä, joissa siihen on mahdollisuus, on helppoa. Paina ja pidä alhaalla Fitbit Ionic -kellon vasemmanpuolista painiketta, kunnes credit- tai debit-kortti näkyy näytöllä. Maksa siirtämällä näyttö maksupäätettä vasten ja odota kunnes maksun vahvistus tulee näkyviin Ionicin näytölle.

Fitbit Pay -maksut ovat turvallisia. Niissä käytetään alalla yleisesti hyväksyttyä tunnistusteknologiaa. Käyttäjän maksukortin tiedot eivät tule julki tai ole liikkeiden tai Fitbitin käytettävissä. Lisäksi Fitbit Ionicin turvakoodi, joka asetetaan laitteen käyttöönottovaiheessa, tuo lisäturvallisuutta myös lähimaksuominaisuuden käyttöön.

Fitbit Ionic -älykello on saatavilla Fitbit.com/fi. Suomessa Fitbit Ionicia myyvät seuraavat jälleenmyyjät: Gigantti, Power, XXL ja Verkkokauppa.

Lisätietoa Fitbit payistä saat osoitteesta fitbit.com/fitbit-pay

Yhteyshenkilöt

Eurocard:
Veronika Osmund
Head of Communication
Email: veronika.osmund@eurocard.se

Fitbit:
Caroline Chauvire
Head of Brand & Communication EMEA, Fitbit
Tel. +353 87 998 27 92
Email: cchauvire@fitbit.com

Kuvat

Fitbit Pay tekee maksamisesta miellyttävää ja helppoa. Sen käyttäjä ei tarvitse mukaansa lompakkoa tai älypuhelinta.
Fitbit Pay tekee maksamisesta miellyttävää ja helppoa. Sen käyttäjä ei tarvitse mukaansa lompakkoa tai älypuhelinta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

About Fitbit, Inc. (NYSE: FIT)

Fitbit auttaa ihmisiä aktiivisemman elämän ja hyvinvoinnin tavoittelussa tuottamalla seurantatietoa, inspiraatiota ja ohjausta. Johtavana brändinä Fitbit suunnittelee tuotteita ja kokemuksia, joilla seurataan jokapäiväistä hyvinvointia ja kuntoa. Fitbitin monipuolisiin, palkittuihin tuotteisiin kuuluvat aktiivisuutta mittaavat Fitbit Surge™, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Alta HR™, Alta™, Fitbit Flex 2™, Fitbit One® ja Fitbit Zip®, älykello Fitbit Ionic™ ja langattomat Fitbit Flyer™-kuulokkeet sekä älyvaa´at  Fitbit Aria® ja Fitbit Aria 2™. Fitbitin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 55 000 myyntipisteessä ja 65 maassa.

Fitbit-sovellusalusta tarjoaa yksilöllisiä kokemuksia, vinkkejä ja ohjausta, jotka perustuvat maailman laajimpaan kuntoiluaiheiseen sosiaaliseen verkostoon, terveys- ja kuntotietokantaan sekä vuorovaikutteisiin välineisiin, kuten Fitbit- ja Fitbit Coach -sovelluksiin, Guided Health -ohjattuihin terveysohjelmiin ja älykellojen Fitbit OS:iin. Fitbit Health Solutions kehittää terveys-, kuntoilu- ja hyvinvointisovelluksia, jotka lisäävät suotuisia terveysvaikutuksia ja sitoutumista hyvinvoinnin kehittämiseen sekä saavat aikaan positiivisia tuloksia työhyvinvoinnissa.

 Fitbit ja Fitbit-logo ovat Fitbit Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa sekä muissa maissa. Lisätietoa Fitbitin tavaramerkeistä osoitteessa www.fitbit.com/legal/trademark-list. Yhteistyökumppaneiden tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Seuraa Fitbitiä Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä ja kerro kokemuksistasi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fitbit

Fitbit julkaisee neljä uutta laitetta: Terveys ja kuntoilu yhä useamman ulottuville maailmanlaajuisesti7.3.2019 08:02:00 EETTiedote

Fitbit laajentaa Versa-tuoteperhettä Versa Lite Editionilla, Fitbitin edullisimmalla älykellolla. Aktiivisuusrannekkeet Inspire HR ja Inspire tarjoavat tärkeät, helppokäyttöiset ominaisuudet ja tyylikkään muotoilun kohtuuhintaan. Fitbit Ace 2 nyt vedenkestävänä uusilla värikkäillä lisävarusteilla tekee terveellisten elämäntapojen omaksumisesta hauskaa yli 6- vuotiaille lapsille.

Fitbit Charge 3 – Fitbitin aktiivisuusrannekkeiden ykkönen nyt parempi kuin koskaan20.8.2018 16:20:14 EESTTiedote

Fitbit Charge 3 tarjoaa ensiluokkaisen uintiinkin soveltuvan muotoilun sekä Fitbitin edistyksellisimmät terveys- ja kuntoiluominaisuudet, jotka tekevät siitä Fitbitin tähän mennessä älykkäimmän aktiivisuusrannekkeen – jopa seitsemän päivän akun kestolla.[1] Fitbit julkaisee unen laatua seuraavan Sleep Score beta -sovelluksen auttaakseen käyttäjiä ymmärtämään paremmin unensa laatua sekä lisää Charge 3:een veren suhteellista happipitoisuutta arvioivan SpO2-sensorin. Sen avulla voidaan seurata unihäiriöitä, jotka voivat viitata terveysongelmiin kuten uniapnea.

Fitbitin uusi älykello Fitbit Versa sopii kaikille13.3.2018 16:01:58 EETTiedote

Fitbitin kevyimmän älykellon tyylikäs muotoilu sekä terveys- ja kuntoiluominaisuudet vastaavat yksilöllisiin tarpeisiin, yhdellä latauksella jopa neljän päivän ajan (ii) – kohtuulliseen hintaan. Fitbit OS 2.0 -käyttöjärjestelmä mahdollistaa uudenlaisen henkilökohtaisten terveystietojen tarkastelun, Android-käyttäijlle viestien pikavastaukset älykellosta, vanhemmuutta tukevan Fitbit Labsin kehittämän sovelluksen ja Deezerin maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Versan ja Fitbit Ionicin käyttäjille. Fitbit julkaisee naisten terveyden seurantaan sovelluksen, joka auttaa naisia ymmärtämään yhteyksiä esimerkiksi kuukautisten, kierron hedelmällisten päivien, kokonaisterveyden ja hyvinvoinnin välillä.

Nosta tavoitetasoa uuden Fitbit Ionicin kanssa: adidas-malliston älykello on on huippuluokan treeniseuraa kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheilijoille27.2.2018 16:00:00 EETTiedote

Ainutlaatuinen adidas Train -sovellus tuo Ionic-älykellon mukana valmennuskokemuksen, jolla voi kehittää kehon koostumusta, voimaa ja nopeutta. Tyylikäs adidas-kellotaulu ja uintiin soveltuva ranneke täydentävät Ionicin kevyttä rakennetta ja muotoilua. Älykellossa on jopa viiden päivän akunkesto [1], kehittyneet terveys- ja kuntoiluominaisuudet, alan johtava GPS-teknologia sekä jatkuva syke- ja harjoitusseuranta.

Ensimmäinen Fitbit-käyttöjärjestelmän päivitys tuo Fitbit Ionic -älykelloon uusia sovelluksia ja entistä älykkäämmän käyttökokemuksen7.12.2017 08:00:00 EETTiedote

Fitbitin sovellusgalleria täydentyy uusilla maksuttomilla sovelluksilla tunnetuilta brändeiltä, Fitbitiltä ja kehittäjäyhteisöltä. Lisäksi tarjolle tulee yli 100 kellotaulua, joista saat olennaisen tiedon yhdellä silmäyksellä. Fitbitin tutkimus- ja kehitystiimin julkaisemat Fitbit Labs -sovellukset ja uudet kellotaulut motivoivat Fitbit-laitteiden käyttäjiä ja kannustavat heitä positiiviseen muutokseen. Ne myös edistävät innovatiivisuutta. Fitbitin ja Deezerin yhteistyö tarjoaa maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Ionic -älykelloon vuonna 2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme