Veikkaus

Eurojackpotin 90 miljoonaa kahdelle täysosumalle Saksaan – Suomesta löytyi viisi lähes miljoona euroa tuonutta 5+1-tulosta

Jaa

Eurojackpotissa löytyi vihdoin voittajat jo seitsemättä viikkoa tavoitellulle 90 miljoonan euron maksimipotille. Potti jakautui kahden Saksasta löytyneen täysosuman kesken niin, että kummallakin täysosumalla voitti 45 miljoonaa euroa. Myös Suomesta löytyi viisi 5+1-tulosta, joilla voitti noin miljoona euroa.

Arvonnassa löytyi peräti 24 kappaletta 5+1-tuloksia, joilla voitti 999 914,60 euroa. Viisi 5+1-tulosta löytyi Suomesta. Yksi voitoista meni nettipelaajalle Turkuun ja toinen 50 osuuden nettiporukalle eri puolille Suomea. Tampereen Säästö-Tex -myymälässä Kemissä pelattiin viiden osuuden porukkapelinä järjestelmäpeli, johon osui peräti kolme 5+1-tulosta. Kullakin osuudella voitti noin 626 000 euroa.

Nettipelaajat saavat Veikkauksen etuasiakkaina voittonsa suoraan tileilleen. Kemissä pelatun porukkapelin jäsenistä neljä oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten myös he saavat voittonsa suoraan tileilleen. Yhden porukan jäsenen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

5+0-tuloksia löytyi 29 kappaletta, joista kuusi Suomesta. Tuloksella voitti 43 966,70 euroa.

Eurojackpotin kierroksen 27/2018 oikea rivi on 2, 7, 24, 38, 45 ja tähtinumerot 5 ja 8.

Ensi viikolla (kierros 28/2018) Eurojackpotin potissa on noin 10 miljoonaa euroa.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 0 6 4 6 6 9 1.

Lomatonnin voittorivi on Bryssel 19. Tuhannen euron päävoittoja löytyi 19 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme