Veikkaus Oy

Eurojackpotin lähes 2,4 miljoonan euron voitto lunastettu – ”Ollaan rauhassa vaan”

Jaa

Kierroksen 26/2022 perjantain Eurojackpot-arvonnassa osui yhteensä lähes 2,4 miljoonan voitto Keski-Suomeen. Voittaja kävi heti tuoreeltaan lunastamassa voittonsa ja istahti nauttimaan voittokahvit Veikkauksen pääkonttorin voittajakabinetissa.

Voittajakahvit nautitaan Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa.
Voittajakahvit nautitaan Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa.

- Voitto paljastui minulle vasta sunnuntaina, kun olin uusimassa pelejäni. Kaupan myyjä kertoi yhden tositteen kohdalla, että täällä taitaakin olla nyt suurempi voitto. Ja olihan siellä, kertaa voittaja tunnelmia kahvikupposen äärellä.

Voittosummaksi 5+4-järjestelmänä pelatussa pelissä tuli yhteensä lähes 2,4 miljoonaa euroa.

- Tarkistin kyllä uudemmankin kerran, että onhan juuri tämä voittotosite edelleen mukana, kun siinä niitä pelejä uusittiin, keskisuomalainen mies kertoo.

Hyvin tyypillisen suomalaisen voittajan tapaan tuore Eurojackpot-miljonääri kertoo ottavansa nyt varsin rauhallisesti, eikä sen suurempia suunnitelmia voittorahoille ainakaan toistaiseksi ole.

- Minulla on jo mukava koti ja autokin on hyvässä kunnossa, joten ei tässä kiirettä ole minkään suhteen. Autoa voisi kyllä tietenkin jossain kohtaa päivittää. Harrastan kalastusta ja uisteluun voisi nyt uuden veneen hankkia. Mutta ollaan nyt rauhassa vaan.

Kahvittelun lomassa voittaja pohdiskelee, ettei tämä voitto hänen elämäänsä oikein mihinkään muuta, vaan arki jatkuu ennallaan. Voitosta ei kuitenkaan huudella ylimääräisiä pitkin kyliä ja tähän mennessä voitosta tietääkin vain yksi ystävistä.

- Aion jatkossakin pelata samoilla numeroilla, joten eihän sitä tiedä, vaikka täällä juotaisiin kahvit toiseenkin kertaan, kotimatkalle suuntaava voittaja tokaisee lähtiessään.

Jyväskylän Seppälän Prismassa pelattu miljoonien arvoinen peli oli pelattu 5+4-järjestelmänä. Voittavassa rivissä oli kolme kappaletta 5+1-voittoja sekä kolme kappaletta 5+0-voittoja.

- Järjestelmä on näppärä tapa pelata useampi rivi yhteen ruudukkoon. Kun järjestelmänä pelattuun peliin osuu isompi voitto, niin mukana tulee myös pienemmistä voittoluokista voittoja ja näin kokonaisvoittosumma kasvaa. Jyväskylässä pelatussa rivissä osui kohdalleen kaikki viisi päänumeroa ja kun järjestelmäpelinä pelatussa rivissä oli neljä tähtinumeroa, joista yksi löytyi kierroksen oikeasta rivistä, niin voittosummakin kasvoi varsin suureksi. Peli sisältää siis kaikki ne yksittäiset rivit, jotka valituista numeroista voidaan muodostaa, selventää Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

Jyväskylässä pelattu 2,4 miljoonan euron voitto oli yksi tämän vuoden suurimmista Suomeen osuneista Eurojackpotin voitoista. Tänä vuonna 10 vuotta täyttäneestä Eurojackpotista osui maaliskuun lopulla 45 miljoonan euron päävoitto vantaalaiselle nettipelaajalle. Toukokuun alussa Tampereella pelattiin myös 5+1-osuma, joka toi voittajalle 2,4 miljoonaa euroa.

- Miljoonasti vielä onnitteluja tuoreelle Eurojackpot-voittajalle ja eihän sitä tosiaan tiedä, vaikka joisimme voittajakahvit vielä uudemmankin kerran täällä Veikkauksen pääkonttorin voittajakabinetissa, Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm toteaa.

Eurojackpot uudistui maaliskuun lopussa ja pelissä suoritetaan nykyään arvonta kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Uudistuksen myötä päävoitto kasvoi aiemmasta 90 miljoonasta eurosta 120 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Voittajakahvit nautitaan Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa.
Voittajakahvit nautitaan Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme