Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa noin 13 miljoonaan euroon - Vantaalle 53 000 euron voitto

Jaa

Eurojackpotin perjantain arvonnassa (kierros 35/2022) ei löytynyt täysosumia, joten potti kohoaa. Tiistaina Eurojackpotin potissa on noin 13 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin perjantain arvonnan (kierros 35/2022) oikea rivi on 2, 5, 11, 22 ja 24. Tähtinumerot 7 ja 12.

Täysosumia ei tänään löytynyt, joten pelin potti kohoaa tiistain arvonnassa noin 13 miljoonaan euroon.

Illan arvonnassa löytyi viisi kappaletta 5+1 -oikein tuloksia, joilla voitti 305 818 euroa. Voitoista kolme osui Saksaan ja yksi Ruotsiin sekä yksi Unkariin.

5+0 -tuloksia löytyi 16 kappaletta. Suomeen niistä tuli yksi ja tämä voitto osui vantaalaiselle nettipelaajalle. Hän voitti 53 896 euroa.

Muista 5+0 -voitoista seitsemän meni Saksaan, kaksi Alankomaihin, kaksi Norjaan, yksi Tanskaan, yksi Italiaan, yksi Ruotsiin ja yksi Slovakiaan.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 8 6 0 7 5 6 6. Kahden ylimmän voittoluokan tuloksia ei löytynyt.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Marrakech 56. Lomatonneja voitettiin yksitoista kappaletta.

Katso kaikki kierroksen tulokset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme