Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa noin 80 miljoonaan euroon

Jaa

Eurojackpotin perjantain arvonnassa (kierros 3/2023) ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti nousee. Tiistaina Eurojackpotin potissa on noin 80 miljoonaa euroa.

Perjantaiarvonnan oikea rivi on 1, 12, 15, 31 ja 47. Tähtinumerot 9 ja 10.

Eurojackpotin illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Tiistaina Eurojackpotin potissa on noin 80 miljoonaa euroa.

5+1 -rivejä oli pelattu neljä kappaletta. Kaksi riveistä oli pelattu Tanskassa ja kaksi Ruotsissa ja niillä voitti 906 735 euroa.

5+0 -tuloksia löytyi neljä kappaletta ja niillä voitti 263 552 euroa. Voitoista neljä meni Saksaan ja yksi Tanskaan.

Korkeimmat Suomeen tulleet voitot olivat tänään 4+1 -oikein rivejä, joilla voitti 356 euroa. Suomeen niitä tuli 55 kappaletta.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 2 9 8 1 9 0 4.

Jokerista ei löytynyt täysosumia. Kuusi oikein -rivejä oli kaksi kappaletta. Tuplatulla Jokerin kuusi oikein -rivillä voitti 40 000 euroa ja toisella kuusi oikein -tuloksella ilman tuplausta 20 000 euroa.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Firenze 53. Lomatonneja voitettiin kuusi kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Kuponkipelien, kuten Eurojackpotin, Loton, Vikingloton ja Jokerin, pelaaminen edellyttää pian tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme