Veikkaus Oy

Eurojackpotin täysosuma nousi 13 miljoonaan euroon – Suomeen kahden kimpalle 77 000 euroa

Jaa
Eurojackpotin perjantain arvonnassa kierroksella 18/2023 ei löytynyt yhtään täysosumaa. Ensi viikon tiistaina potissa on noin 13 miljoonaa euroa.

Arvonnan oikea rivi on 17, 18, 30, 33 ja 35. Tähtinumeroiksi arvottiin 6 ja 8.

Kierroksella löytyi yksi 5+1-tulos. Se oli pelattu Saksassa, ja voiton arvo on noin 1,5 miljoonaa euroa. 5+0-tuloksia löytyi 11 kappaletta. Niistä neljä oli pelattu Ruotsissa, kolme Saksassa, kaksi Tanskassa ja yhdet sekä Puolassa että Suomessa. Yhden osuuden arvo on 77 447 euroa.

Suomalaisvoitto osui kahden osuuden nettiporukalle, jonka jäsenet asuvat eri paikkakunnilla Satakunnassa. Molemmat kuittaavat noin 38 700 euroa.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 7 5 1 0 8 8 0. Arvonnassa ei löytynyt täysosumia tai kuusi oikein -tuloksia.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on New York 59. Tonnin voittoja lähti jakoon 11 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme