Veikkaus

Eurojackpotissa tavoitellaan ensi viikollakin 90 miljoonan euron pottia – Kouvolaan noin 121 000 euron voitto

Jaa

Eurojackpotin arvonnassa (kierros 45/2018) ei löytynyt täysosumia, joten myös ensi viikolla tavoitellaan 90 miljoonan euron pottia

Arvonnassa löytyi kolme 5+1-tulosta, joilla voitti noin 7,5 miljoonaa euroa. Kaikki kolme voittoa menivät Saksaan.

5+0-tuloksia löytyi yhteensä kymmenen ja yksi niistä löytyi Suomesta. Noin 121 000 euroa tuonut voittopeli oli pelattu K-citymarket Kouvolassa. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen pelisalista tai Danske Bankista.

Muut 5+0-voitot menivät Saksaan (x6), Tanskaan, Unkariin ja Slovakiaan.

Eurojackpotin kierroksen 45/2018 päänumerot ovat 8, 32, 34, 46, 49 ja tähtinumerot 3 ja 5.

90 miljoonan euron pääpotin lisäksi Eurojackpotissa jaetaan ensi viikollakin jopa 20 miljoonaa euroa 5+1-tulosten kesken.

Perjantai-Jokerista löytyi neljä kappaletta 6 oikein -tuloksia. Tuloksella voitti 20 000 euroa, mutta kolme voitoista voitettiin tuplattuina. Tuplatuilla voitoilla voitti siis 40 000 euroa.

Yksi 40 000 euron voiton tuoneista peleistä oli pelattu Vantaan Tammiston K-citymarketissa, toinen Kampin keskuksen R-kioskissa Helsingissä ja kolmas voitoista meni viiden osuuden porukalle. Porukan jäsenet olivat pelanneet pelinsä K-market Kumpulassa Tampereella, S-market Näsissä Porvoossa, Kampin keskuksen R-kioskissa Helsingissä, R-kioski Valtakatu 36:ssa Lappeenrannassa ja Kemin Pelaamossa.

20 000 euron tuplaamaton jokerivoitto oli pelattu Topeekan kioskilla Kauhajoella.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 8 9 9 6 4 5 6.

Lomatonnin voittorivi on Singapore 90. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 18 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Suomalaisille jo yli miljardi euroa voittoja Eurojackpotista14.3.2019 10:10:00 EETTiedote

Suomalaispelaajien voitot Eurojackpotista ylittivät miljardin rajan viime perjantaina. Peli on ollut suomalaisille suotuisa, sillä Suomeen on osunut jo 15 päävoittoa, jotka ovat lisäksi olleet suuria; kymmenen suurimman voiton joukossa on neljä Suomen voittoa. Keskimääräinen suomalaisen päävoiton suuruus on 40,5 miljoonaa euroa. Ruotsiin on osunut vain yksin täysosuma. Se oli suuruudeltaan 20,3 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme