Veikkaus

Eurojackpotista 23 miljoonaa euroa Tanskaan

Jaa

Eurojackpotin päävoittoa juhlitaan tänään Tanskassa, jonne perjantai-illan arvonta toi 23,4 miljoonaa euroa. Tanskaan on osunut päävoitto myös aiemmin.

Tanskan suurin Eurojackpot-voitto on 49,7 miljoonaa euroa kierroksella 8/2015. Tämän vuoden tammikuussa, kierroksella 1/2017 Eurojackpotin 90 miljoonan euron maksimipotti jaettiin viiden täysosuman kesken. Tällöin yksi täysosuma meni Tanskaan, kolme Saksaan ja yksi Hollantiin. Kullakin täysosumalla voitti tuolloin 18 miljoonaa euroa.

Suomen tuuri Eurojackpotissa sen sijaan on ollut poikkeuksellinen. Suomeen on tähän mennessä saatu kolmetoista Eurojackpotin päävoittoa. Näistä suurin on Tampereelle kolmen hengen porukalle mennyt 87 miljoonan euron potti (kierros 15/2017).

Ensi viikolla Eurojackpotissa on jaossa täysosumille 10 miljoonaa euroa.

Kierroksen 45/2017 Eurojackpotin päänumerot ovat 1, 14, 17, 24, 50 ja tähtinumerot 8 ja 9. Paras Suomesta tällä viikolla löytynyt tulos oli 4+2. Tuloksia löytyi kuusi kappaletta ja niillä voitti runsaat 4 500 euroa.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 8 6 8 1 7 8 0.

Lomatonnin voittorivi on Pietari 40. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin kahdeksan kappaletta.

Katso voitonjako: https://www.veikkaus.fi/fi/tulokset#!/tulokset/eurojackpot

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Veikkauksen tilasto Eurojackpotin numeroista: 33 ja 40 ”onnekkaimmat” päänumerot9.11.2018 12:46Tiedote

Eurojackpotin potissa on tällä viikolla (kierros 45/2018) jo kolmatta viikkoa peräkkäin 90 miljoonan euron maksimipotti. Sitä tavoitellessaan monet pelaajat saattavat pohtia erityisen tarkkaan, mitkä numerot riveihinsä valitsevat. Kullakin numerolla on täysin sama todennäköisyys päätyä arvottuun riviin. Silti toiset numerot ovat olleet tähän mennessä ”onnekkaampia” kuin toiset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme