Veikkaus

Eurojackpotista Suomeen 2,9 miljoonaa euroa – myös ensi viikolla potissa 90 miljoonaa euroa

Jaa

Eurojackpotista ei löytynyt tällä viikolla päävoittoja. Pelin suomalaisonnea koettiin silti, sillä toisen voittoluokan osuma toi Hyvinkään Prismassa pelattuun riviin noin 2,9 miljoonan euron voiton. Myös kolmannen voittoluokan yli 236 00 euron arvoisia osumia saatiin Suomeen kaksi.

Ensi viikolla (kierros 6/2018) potissa on jälleen 90 miljoonaa euroa. Toisen voittoluokan osumille on tuolloin jaossa noin 27 miljoonaa euroa.

Toisen voittoluokan 5 + 1 -tuloksen saaneen suomalaispelaajan tarkka voittosumma on 2 921 419,30 euroa. Hän oli pelannut tunnistautuneena, joten voittosumma on taatussa turvassa ja se maksetaan hänen tililleen kolmen viikon kuluttua. Saman voittosumman tuoneita toisen voittoluokan osumia löytyi Eurojackpot-maista kaikkiaan seitsemän. Yksi voitoista meni Tanskaan, yksi Norjaan ja neljä voittoa Saksaan.

Kolmannenkin voittoluokan 5 + 0 -osumilla voitti peräti 236 690,90 euroa. Näitä voittoja löytyi Suomesta kaksi. Molemmat olivat kymmenen pelaajan porukoita. Toinen porukkapeli oli pelattu Perniöntien ABC:llä Salossa ja toinen Kauppakadun R-kioskilla Varkaudessa.

Eurojackpotin päänumerot (kierros 5/2018) ovat 15, 24, 29, 33 ja 41. Tähtinumerot ovat 7 ja 8.

Suomella oli erittäin hyvä tuuri Eurojackpotissa viime vuonna, sillä voittoja tuli enemmän kuin täällä pelattiin. Palautusprosentti oli peräti 108, eli jokaista pelattua euroa kohti rahaa palautui voittoina 1,08 euroa. Hyvää palautusprosenttia selittää osaltaan Suomeen tulleet kolme suurta päävoittoa. Kolmesta päävoitosta kaksi osui Tampereelle (87,0 M€ ja 46,5 M€) ja yksi Savonlinnaan (41,6 M€).

Perjantai-Jokerin voittorivi on 0 9 7 7 8 1 3. Täysosumia ei löytynyt. Perjantai-Lomatonnin voittorivi on Oslo 44.

Katso arvontalähetys ja voitonjako https://www.veikkaus.fi/fi/tulokset#!/tulokset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme