Veikkaus

Eurojackpotista Suomeen 817 000 euroa – potti nousee noin 41 miljoonaan euroon

Jaa

Eurojackpotista ei löytynyt täysosumia perjantaina, joten ensi viikolla (kierros 42/2017) potissa on noin 41 miljoonaa euroa. Suomea onnisti toisen ja kolmannen voittoluokan osumissa.

Toisen voittoluokan 5+1-tuloksia löytyi kaksi kappaletta. 817 025,00 euron voitot osuivat Suomen Turkuun ja Saksaan. Turkulaisvoittaja oli pelannut voittorivinsä veikkaus.fi:ssä, joten hän saa voiton automaattisesti tililleen.

Suomesta löytyi myös yksi kolmannen voittoluokan 5+0-tulos, joilla voittaa 144 180,80 euroa. Suomen voittopeli oli pelattu Muhoksen K-marketissa. Kolmea muuta samansuuruista voittoa juhlitaan Saksassa (2) ja Unkarissa.

Eurojackpotin päänumerot (kierros 41/2017) ovat 9, 40, 43, 44, 46 ja tähtinumerot 1 ja 8.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 8 8 3 0 8 2 1. Suurimmat voitot ovat tuplatut viisi oikein -tulokset. Niillä voittaa tuhat euroa.

Perjantai-Lomatonnin voittorivi on Monaco 60. Tuhannen euron päävoittoja löytyi seitsemän kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme