Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Euroopan kielten päivän tapahtumia Hanasaaressa

Jaa

Hanasaaren kulttuurikeskuksen Svenska nu -verkosto järjestää yhteistyössä Euroopan komission Suomen-edustuston kanssa tapahtumia Hanasaaressa Euroopan kielten päivänä maanantaina 26. syyskuuta 2022.

Yli 200 koululaista vierailee Hanasaaressa klo 9.30-14.30. Koululaiset saavat osallistua kielipäivämarkkinoihin ja opastettuihin kierroksiin Hanasaaren taidepuistossa.

Kielipäivämarkkinoiden tarkoitus on, että oppilaat saavat tutustua eri kieliin asiantuntijoiden johdolla. Kielipäivämarkkinoiden näytteilleasettajat ovat Pohjoismainen kulttuuripiste, Goethe Institut, Institut français, Viro-insituutti, Italian kulttuuri-instituutti, Suomi-Portugali yhdistys ry ja Euroopan komissio.

Myöhemmin iltapäivällä klo 15.30-18.00 järjestetään kaksikielinen kielten päivän seminaari kieltenopettajille Hanasaaressa. Aiheena on digitalisaatio kieltenopetuksessa, ja puhujina ovat Kuopion kansalaisopiston kielten koulutussuunnittelija Marjo Markkanen (suomeksi) sekä kieltenopettaja ja kirjailija Patricia Diaz (ruotsiksi).

Tilaisuudessa esitellään uusi oppimateriaali Virtuaalisesti halki Euroopan sekä Euroopan komission materiaalia kieltenopetukseen. Tilaisuuden striimiä voi seurata Svenska nu -verkoston Facebook-sivulla.

Lisätietoja: Mikael Hiltunen, projektipäällikkö, p. 040 620 6006, mikael.hiltunen@hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme