Fafa's

Fafa’s aloittaa yhteistyön kuljetuspalvelu Fiugen kanssa

Jaa

Fafa's aloittaa ruoka-annosten kotiinkuljetukset yhteistyössä kotimaisen kuljetuspalvelu Fiugen kanssa marraskuussa.

Fafa's aloittaa ruoka-annosten kotiinkuljetukset yhteistyössä kotimaisen kuljetuspalvelu Fiugen kanssa 12.11. Fafa'sin pitaleiville ja salaateille voi tilata kuljetuksen Fafa’sin omasta verkkokaupasta.  Fafa's Delivery kuljettaa ruoat asiakkailleen Uudenmaan alueella ja Turussa. Vuoden loppuun mennessä Fafa’s Delivery laajenee Tampereelle sekä ensi vuoden aikana Lahteen ja Jyväskylään.

- Mahtavaa olla mukana mahdollistamassa Fafa'sin erinomaisia palveluita asiakkailleen, eikä kaikkein vähiten siitä syystä, että Fafa’s on yksi minun ja perheeni lempiravintoloista. Avullamme Fafa'sin asiakkaat voivat tilata ruokansa suoraan kotiin. Yhteistyö Fafa'sin kanssa edistää hienosti Fiugen strategiaa laajentaa palvelua uusiin kaupunkeihin Suomessa, kertoo Fiugen toimitusjohtaja Jukka Tarkiainen.

- Fiuge on uudentyyppinen toimija kuljetuspalveluiden markkinassa ja olemme innokkaasti mukana tarjoamassa yrittäjillemme ja asiakkaillemme vaihtoehtoja, Fafa's:n toimitusjohtaja Ville Myllyniemi toteaa. Me Fafa’silla uskomme, että kuljetuspalveluiden suosio jatkaa kasvamistaan. Vaikka etätöiden tekeminen on osaltaan siirtänyt lounaan syömistä kotioloihin, panostamme edelleen turvalliseen asiointiin kaikissa Fafa’sin ravintoloissa, Myllyniemi muistuttaa.

Fafa's
Fafa’s on vuodesta 2011 toiminut ravintolaketju, jonka kasvispainotteisen ruokalistan kulmakivinä toimivat täytetyt pitaleivät ja tuoreet salaatit. Fafa’s:n toimintaa ohjaavat laadukkaan ruoan lisäksi ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointiin keskittyvät arvot. Fafa’s kompensoi ensimmäisenä ravintolaketjuna Suomessa kaikki ravintoloiden toiminnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt sisältäen myös epäsuorat päästöt.

Fiuge
Tunnusta väriä! Tilaa suoraan suosikkiravintolasta, me kuljetamme annokset kotiovelle.

Fiuge on vuonna 2018 perustettu kotimainen kuljetuspalvelu, joka toimii joukkoistuksen voimin. Tarjoamme sekä lämpösäädellyt ruokakuljetukset, että tavarakuljetukset yrityksille ja yksityisasiakkaille modernin teknologian avulla merkittävästi alan hintaa edullisemmin. Toimimme tällä hetkellä useilla paikkakunnilla ympäri Suomen ja tähtäämme koko Suomen ykköskuljettajiksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Aviela Tierto, Marketing & Communications Manager
aviela@fafas.fi

Pasi Kaurala, Director of Development
pasi@fafas.fi

Ville Myllyniemi, CEO
ville@fafas.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fafa's
Fafa's
Vanha Talvitie 11 A
00580 Helsinki

https://fafas.fi

Fafa’s on vuodesta 2011 toiminut ravintolaketju, jonka kasvispainotteisen ruokalistan kulmakivinä toimivat täytetyt pitaleivät ja tuoreet salaatit. Fafa’s:n toimintaa ohjaavat laadukkaan ruoan lisäksi ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointiin keskittyvät arvot. Fafa’s kompensoi ensimmäisenä ravintolaketjuna Suomessa kaikki ravintoloiden toiminnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt sisältäen myös epäsuorat päästöt.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fafa's

Fafa’s avasi kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin11.5.2021 10:12:00 EEST | Tiedote

Fafa's jatkaa jälleen laajentumistaan ja on avannut huhti-toukokuussa kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin, Fafa’s Flemarin Kallion ytimeen sekä toisen kauniin ympäristön omaavaan Lehtisaaren. Fafa’s-ketjun ravintoloita on nyt yhteensä 43 eri kohteessa Suomessa ja yksi Iso Britannian Lontoossa. Kallion toinen Fafa’s-ravintola Ravintolan omistajana toimii kokenut yrittäjä Tayaba Islam, joka toimii myös Kallion sekä Martinlaakson Fafa’s:ien yrittäjänä. Flemari sijaitsee Fleminginkadulla - Kallion vilkkaassa ytimessä ja ravintolan sisustuksesta huokuu nuorekas sekä ajan hermoilla oleva tunnelma. Uusi naapuri Lehtisaaressa Mahafujur Tahaman toimii Fafa’s Lehtisaaren yrittäjänä. Mahafujur on myöskin toiminut yrittäjänä Pohjoisen Rautatienkadun Fafa’s:ssa. Hän pääsee toimimaan uniikissa lokaatiossa, jossa vallitsee yhteisöllinen tunnelma. Ravintola on paikallinen loftmainen olohuone, jonka isossa salissa voi viettää rauhassa lounastaukoa. Ravintolat ovat myös fafas.fi -verkkokaupassa, josta kot

Fafa’s Replugged @Lerin Paja: Kuunnellaan hyvää, tehdään hyvää13.4.2021 15:52:59 EEST | Tiedote

Ihminen tarvitsee sekä ruumiin- että hengenravintoa, varsinkin vaikeampina aikoina. Olemme joutuneet elämään ilman elävää musiikkia ja muuta kulttuuria jo liian pitkään. Mutta tätä tuskaa ei voi verrata esiintyvien taiteilijoiden kärsimykseen. Siksi Fafa’s käynnistää Replugged-digikonsertit yhdessä Lerin pajan kanssa torstaisin kello 19. Kun ns. lähikonsertteja ei voi järjestää, haluamme näyttää mallia, että etäkeikat voivat tarjota hengenravintoa meille kaikille, sekä töitä ja toimeentuloa taiteilijoille. Kulttuurialan työllistämistä 117 000 ihmisestä noin 40 prosenttia on määräaikaisessa suhteessa tai yrittäjiä. Heihin korona on iskenyt koviten. Muusikoiden liitto arvioi, että lähes kaikki muusikot (96 %) ovat menettäneet työtilaisuuksia. Näyttelijäliiton mukaan pelkästään freelance-näyttelijät ovat menettäneet työtuloja jopa 40 miljoonaa euroa. “Me Fafa’silla pohdimme, miten voisimme auttaa kulttuurialaa. Sillä taiteella pitää voida elää. Samaan aikaan Leri Leskinen suunnitteli Leri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme