Fafa's

Fafa's avasi ravintolan Martinlaaksoon

Jaa

Fafa's avasi uuden ravintolan Martinlaakson ostariin 19.11.

Fafa's:n uusi ravintola Martinlaakson ostarissa.
Fafa's:n uusi ravintola Martinlaakson ostarissa.
Marraskuussa Fafa's avasi ravintolan Martinlaakson ostariin. Ravintolan omistaa yrittäjä Tayaba Islam. Fafa's Martinlaakso on yrittäjän toinen ravintola, Helsingissä toimivan Fafa's Kallion lisäksi.

"Olen ylpeä siitä, että pääsin avaamaan toisen Fafa's ravintolani Vantaalle.", kertoo Fafa's:n yrittäjä Tayaba Islam. "On ilo palvella asiakkaita uudella paikkakunnalla. Fafa's Delivery -palvelun avulla Vantaalaiset saavat herkut helposti ja turvallisesti suoraan kotiin syötäväksi.", Islam jatkaa.

Fafa's-ravintoloita on tällä hetkellä 44 Suomessa. Fast-casual -ketju jatkaa laajentumistaan avaamalla seuraavan ravintolan Helsingin Vallilaan ensi vuoden alussa ja etsii uusia liikepaikkoja Suomen suurista kaupungeista.
 
Ketjun Head of Franchise and Real Estate Anu Lindholm iloitsee siitä, kuinka Fafa’s konseptina houkuttelee naisyrittäjiä. ”On hienoa seurata kuinka upeasti naisyrittäjät ketjussamme menestyvät. Tayaba on panostanut erinomaiseen asiakaspalveluun ja tasalaatuiseen konseptin noudattamiseen, joka on poikinut hänelle ansaittua menestystä.”,  Lindholm jatkaa

Fafa's kehittää jatkuvasti digitaalisia palveluita ja lanseerasi Fafa's Delivery -kuljetuspalvelun marraskuussa Uudellamaalla ja Turussa. Lisäksi kehitteillä on oma mobiilisovellus sekä chatbot, jonka avulla voi tilata ruokaa eri sosiaalisen median kanavista kuten Instagram ja Facebook.
 

Suomessa 2011 perustettu ja suomalaisessa omistuksessa oleva Fafa’s on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kasvisruokapainotteisista Fast Casual -ravintolakonsepteista. Kasvua tavoitellaan myös ulkomailla. 

Fafa's toimii tällä hetkellä kolmessa eri maassa – Suomi, Viro ja Englanti. Fafa’s:lla on 43 ravintolaa, joista 39 on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. 

Fafa’s:n kasvispainotteisen ruokalistan kulmakivinä toimivat täytetyt pitaleivät ja tuoreet salaatit. Fafa’s:n toimintaa ohjaavat laadukkaan ruoan lisäksi ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointiin keskittyvät arvot. Fafa’s kompensoi ensimmäisenä ravintolaketjuna Suomessa kaikki ravintoloiden toiminnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt sisältäen myös epäsuorat päästöt.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Aviela Tierto, Marketing & Communications Manager
aviela@fafas.fi
050 358 8284

Kuvat

Fafa's:n uusi ravintola Martinlaakson ostarissa.
Fafa's:n uusi ravintola Martinlaakson ostarissa.
Lataa
Asiakkaat pääsevät ihailemaan katutaiteilija Jani Tolinin tekemää taidetta Fafa's Martinlaakson seinällä.
Asiakkaat pääsevät ihailemaan katutaiteilija Jani Tolinin tekemää taidetta Fafa's Martinlaakson seinällä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fafa's
Fafa's
Vanha Talvitie 11 A
00580 Helsinki

https://fafas.fi

Suomessa 2011 perustettu ja suomalaisessa omistuksessa oleva Fafa's on yksi suosituimmista kasvisruokapainotteisista Fast Casual -ravintola konsepteista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fafa's

Fafa’s Replugged @Lerin Paja: Kuunnellaan hyvää, tehdään hyvää13.4.2021 15:52:59 EEST | Tiedote

Ihminen tarvitsee sekä ruumiin- että hengenravintoa, varsinkin vaikeampina aikoina. Olemme joutuneet elämään ilman elävää musiikkia ja muuta kulttuuria jo liian pitkään. Mutta tätä tuskaa ei voi verrata esiintyvien taiteilijoiden kärsimykseen. Siksi Fafa’s käynnistää Replugged-digikonsertit yhdessä Lerin pajan kanssa torstaisin kello 19. Kun ns. lähikonsertteja ei voi järjestää, haluamme näyttää mallia, että etäkeikat voivat tarjota hengenravintoa meille kaikille, sekä töitä ja toimeentuloa taiteilijoille. Kulttuurialan työllistämistä 117 000 ihmisestä noin 40 prosenttia on määräaikaisessa suhteessa tai yrittäjiä. Heihin korona on iskenyt koviten. Muusikoiden liitto arvioi, että lähes kaikki muusikot (96 %) ovat menettäneet työtilaisuuksia. Näyttelijäliiton mukaan pelkästään freelance-näyttelijät ovat menettäneet työtuloja jopa 40 miljoonaa euroa. “Me Fafa’silla pohdimme, miten voisimme auttaa kulttuurialaa. Sillä taiteella pitää voida elää. Samaan aikaan Leri Leskinen suunnitteli Leri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme