Fafa's

Fafa’s palvelee asiakkaita uusilla paikkakunnilla

Jaa

Fafa'sin kasvu jatkui tänäkin kesänä ja avasi ravintolan Lahden Karismaan sekä Kauniaisiin kauppakeskus Graniin.

Kesäkuun lopussa Fafa's avasi ketjun 35 ravintolan Lahteen, Karisman kauppakeskukseen, joka on yrittäjävetoinen. Fafa's-ravintola parantaa asiakaspalvelutarjontaa Lahden kaupungissa. Ravintola edustaa viimeisintä modernia sisustuksellista Fafa's:n ilmettä ja henkilökunnan persoonallinen ammattitaito varmistaa viihtyisän asiakaskokemuksen.

Fafa's:in 36. ravintola avautui Kauniaisiin 18.7. kauppakeskus Graniin. Ravintolan omistaa yrittäjä Mika Hämäläinen, joka tulee toimimaan yrittäjänä myös myöhemmin syksyllä avattavaan Espoontorin kauppakeskuksen Fafa's-ravintolassa.

"Olen ylpeä saadessani avata ravintolan ja päästä palvelemaan ja tuomaan Fafa's:n raikkaat ja maukkaat monipuoliset ruokalistamme herkut alueen kaikille asukkaille täällä Granissa. Ravintolan sijaitsee kauppakeskuksen katutasossa. Olen palkannut 6 paikallista nuorta aikuista, jotka tulevat jatkamaan Fafa's:lle ominaista rentoa ja avointa palvelua asiakkaiden kanssa", kertoo yrittäjä Mika Hämäläinen.

 "Fafa's Suomen kasvu jatkuu ja tavoitteenamme on palvella valtakunnallisesti asiakkaitamme 100 ravintolassa vuoden 2022 aikana franchising toimintamallin mukaisesti. Etsimme jatkuvasti uusia liikepaikkoja ympäri Suomen", toteaa toimitusjohtaja Ville Myllyniemi.

Henkilöstöä Fafa's-ketju työllistää Suomessa n. 350 työntekijää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Aviela Tierto, Marketing & Communications Specialist
aviela@fafas.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Fafa's
Fafa's
Vanha Talvitie 11 A
00580 Helsinki

https://fafas.fi

Suomessa 2011 perustettu ja suomalaisessa omistuksessa oleva Fafa's on yksi kasvavimmista kasvisruokapainotteisista Fast Casual -ravintola konsepteista, joka kasvaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tutuksi tullut punainen viiva Fafa's-nimen yhteydessä toimii tällä hetkellä 3 eri maassa – Suomi, Viro ja Ruotsi. Suomessa on 35 Fafa's-ravintolaa, joista 21 on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10, ja etsimme aktiivisesti uusia yrittäjiä / franchising@fafas.fi

Tavoitteena on kasvaa yhteensä 60 ravintolaan Suomessa vuonna 2020 aikana, ja rikkoa 100 yksikköä vuoden 2022 aikana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fafa's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme