Vaasan kaupunki - Vasa stad

Feasta Band Maratonin ilmoittautuminen on avattu

Jaa
Kaksipäiväinen musiikkitapahtuma Feasta Band Maraton järjestetään 19.–20.5.2023 klo 18–22.30 Ritzissä. Paikalliset bändit ja artistit voivat ilmoittautua mukaan 23.4. saakka.
Eld esiintyi viime keväänä Feasta Band Maratonissa.
Kuva: Pia Kokko.
Eld esiintyi viime keväänä Feasta Band Maratonissa. Kuva: Pia Kokko.

Toista kertaa järjestettävässä Feasta Band Maratonissa kuullaan paikallista musiikkia monesta eri genrestä. Molempien iltojen aikana Ritzin lavalle nousee kuusi paikallista bändiä tai artistia. Puoli tuntia kestävän keikan jälkeen esiintyjä ja tunnelma vaihtuvat.

- Viime kevään tapahtuma oli onnistunut ja sai kiitosta esiintyjiltä sekä yleisöltä. Saimme myös hyödyllistä tietoa jatkoa ajatellen, kertoo tapahtumakoordinaattori Max Bäckman.

Eri musiikkityylejä soittavat bändit ja artistit voivat ilmoittautua mukaan 23.4. mennessä. Omaa musiikkiaan tekevät bändit tai artistit kiinnostavat erityisesti.

-Ritzin lavalla olevat rummut, kitara- ja bassokamat ovat kiinteät, joten niitä ei vaihdeta illan aikana, sillä vaihdot ovat vain 15 minuutin pituisia. Mukana on myös Ritzin oma miksaaja, Bäckman jatkaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen max.backman@vaasa.fi. Samassa yhteydessä lähetetään lavakartta, tarkemmat tiedot bändistä tai artistista sekä kuva.

Kevään tilaisuus tallennetaan ja tapahtumanjärjestäjänä toimiva Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut julkaisee esiintymisvideoita kesän ja syksyn 2023 aikana. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ritzin ja Volumen kanssa. Feasta Band Maraton -tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja tapahtuman aikana Ritzin baari on avoinna.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040183 1956, max.backman@vaasa.fi

Kuvat

Eld esiintyi viime keväänä Feasta Band Maratonissa.
Kuva: Pia Kokko.
Eld esiintyi viime keväänä Feasta Band Maratonissa. Kuva: Pia Kokko.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme