Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Festivaalin rakennustyöt vaikuttavat liikenteeseen Suvilahdessa, Parrukadulla sekä Hanasaarenkadulla

Jaa

Flow Festival -tapahtuman rakennustyöt vaikuttavat Hanasaarenkadulla, Parrukadulla ja Parrulaiturilta Kalasataman suuntaan sekä Suvilahden energiakentällä 30.7.–17.8.

Tilapäiset liikennejärjestelyt hoidetaan liikenteenohjausmerkein ja opastein. Paikalla on myös liikenteenohjaajia rakennus- ja purkutöiden aikana klo 9–21.

Moottoriajoneuvot:

Parrukatu ja Hanasaarenkatu ovat suljettuina 30.7.–17.8. Sörnäisten rantatien ABC-huoltoasema on suljettu 10.8. klo 13.30–13.8. klo 04.00. Pysäköinti Suvilahden energiakentällä on kielletty 30.7.–17.8. sekä Koksikadun ja Suvilahden välisellä alueella 30.7.–21.8.2018.

Polkupyörät:

Hanasaarenkatu ja kulkuyhteys Parrukadulta Parrulaiturin suuntaan sekä kulku Suvilahden energiakentän läpi ovat poissa käytöstä 30.7.–17.8. Kiertoreitti kulkee Sörnäisten rantatietä pitkin Suvilahden pohjoispuolelta. Tapahtumapäivinä 10.–12.8. pyöräliikenne ohjataan poikkeuksellisesti kulkemaan Itäväylän alikulun kautta Koksikadulle ja Sörnäisten rantatielle.

Jalankulkijat:

Hanasaarenkatu ja kulkuyhteys Parrukadulta Parrulaiturin suuntaan sekä kulku Suvilahden energiakentän läpi ovat poissa käytöstä 30.7–17.8. Kiertoreitti kulkee Sörnäisten rantatietä pitkin Suvilahden pohjoispuolelta. Tapahtumapäivinä 10.–12.8. jalankulku ohjataan poikkeuksellisesti kulkemaan Itäväylän alikulun kautta Koksikadulle ja Sörnäisten rantatielle.

Joukkoliikenne:

Festivaalin rakentaminen ei vaikuta joukkoliikenteen kulkuun.

Lisätiedot:

Tekninen karttakuva liikennejärjestelyistä liitteenä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Flow Festival -organisaatio
09 7531 560

Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
Paavo Onkinen, tarkastaja
09 310 36863, paavo.onkinen@hel.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Leikkipuisto Intian ilmastointilaite kärähti – toiminta jatkuu, iltavuokraus tauolle7.12.2018 16:56Tiedote

Kumpulassa olevan leikkipuisto Intian (Intiankatu 44) ilmastointilaitteen sähkövastus ylikuumeni itsenäisyyspäivänä. Talon ilmanvaihto on poissa käytöstä, ja tiloja tuuletetaan perinteiseen tapaan ikkunoiden kautta. Leikkipuiston toiminta jatkuu normaalisti, koska tapaus ei vaikuttanut muutoin asiakastiloihin. Ilta- ja viikonloppuvuokralaiset ohjataan kuitenkin korvaaviin tiloihin ainakin tämän kuun loppuun asti, koska korjaustyöt tehdään aukioloaikojen jälkeen. Pelastuslaitos ennätti jäähdyttämään kuumentuneen vastuksen ja ilmastointilaitteiston estäen palon syttymisen. Alakaton levyjä ja eristeitä jouduttiin poistamaan mm. eteis- ja komerotiloista. Alakatossa oleva aukko näkyy asiakkaille sisäänkäynnin yhteydessä. Ilmastointilaitteen ja kattolevyjen korjausta suunnitellaan, ja alustava tavoite on saada työt valmiiksi ennen vuodenvaihdetta. Tekniset tilat on suljettu ja niitä kuivataan. Muissa tiloissa ei tänään havaittu jäähdytyksessä käytettyä vettä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme