PadelPark Oy

FightBack Padel -tapahtumassa kisataan hyvän asian puolesta

Jaa

13.8. järjestettävä FightBack Padel on tapahtuma, jossa kisataan, nautitaan loistavista puitteista PadelPark Skanssissa ja mikä tärkeintä, autetaan Pekka Hyysalon ohella muita päävamman saaneita.

Pekka Hyysalo oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksiantamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään.

Kun taistelu rankingsijoituksista vaihtui taisteluun hengestä, arvotkin menivät uusiksi. Alkoi FightBack – taistelu takaisin elämään. FightBackistä kehittyi myöhemmin brändi ja Pekalle uusi elämäntehtävä. FightBack välittää toivoa, positiivista ajattelua, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta ja tsemppaa erityisesti päävamman saaneita sekä muita haasteellisissa tilanteissa olevia.

PadelPark Oy

PadelPark on vuonna 2018 perustettu suomalainen padel-kenttiä rakennuttava ja hallinnoiva yhden naisen yritys. Ensimmäiset kentät Kupittaalla ja Harjattulassa valmistuivat elokuussa 2018 ja mahtavat avajaiset pidettiinkin 8.8.2018. Joulukuussa 2019 avattiin ensimmäiset 2 WPT-tason sisäkenttää ja nyt PadelPark Skanssi palvelee 11 sisäkentällä. PadelPark laajentuu vuonna 2021 ja PadelPark Naantali aukeaa 10/2021. Naantaliin tulee 6 sisäkenttää ja 2 ulkokenttää. PadelPark Raisio aukeaa 1/2022: 4 sisäkenttää, kuntosali, 2 golfsimulaattoria, lähipelialue sekä toimistohotelli.

Yhdessä hyvää

Nämä omilla tahoillaan toimivat sisupussit ovat nyt päättäneet järjestää yhdessä FightBack Padel -tapahtuman. Tapahtuman aikana pääsemme kisaamaan, nauttimaan loistavista puitteista PadelPark Skanssissa ja mikä tärkeintä, auttamaan Pekan ohella muita päävamman saaneita.

FightBack Padel

FightBack Padel on päivä, jolloin PadelPark Skanssissa pelataan padelia kaikilla 11 kentällä ja voittajat pääsevät mm. FightBack Run -tapahtumaan VIP-illalliselle Pekan vieraana, jaossa myös tsempparijoukkueelle lippuja AuraFesteille, FightBack- sekä padel-tuotepalkintoja. Voittajien nimet heijastetaan myös AuraFest-festareilla screenillä molempina päivinä.

Miten pelaamaan?

Odotamme tähän ensimmäiseen FightBack Padel -tapahtumaan isoa osallistujajoukkoa, onhan padel juuri nyt "se" kuumin laji. Mukaan on tulossa tuttuja kasvoja julkisuudesta, ja joukkuepaikat kilpailuun ovat nyt myynnissä www.padelpark.fi-sivuilla kohdassa Varaa vuoro.

FightBack Padel -joukkue:

4 hengen joukkueissa 3 padel-pelaajaa saa tapahtuman nimeämän julkisuuden henkilön pelaamaan riveissään.

Yrityksille erinomainen vaihtoehto on myös sponsoripaketti, joka sisältää niin näkyvyyttä itse tapahtumassa kuin ennakkomarkkinoinnissa.

Hinnat:

Joukkuepaikka 50 e/hlö, 3-henkinen joukkue kootaan itse. Hinta sisältää juoksulipun 4.9. FightBackRun-tapahtumaan.

Yritysjoukkue 500 e/3-henkinen joukkue. Sisältää yrityksen logon FightBack Padel -paidassa sekä yrityksen mainoksen tapahtuman yhteydessä. Yrityksillä on myös mahdollisuus markkinoida tai myydä omia tuotteitaan tapahtuman yhteydessä.

Kaikille joukkueille kahden pelin takuu.

Ilmoittautuminen www.padelpark.fi:ssä kohdassa Varaa vuoro viimeistään torstaina 29.7.2021.

Tervetuloa mukaan – pelaamaan, katsomaan ja kannustamaan!

Ystävällisin terveisin
Pekka Hyysalo & Tiia Sucksdorff

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiia Sucksdorff
0406565313
info@padelpark.fi
www.padelpark.fi

Tietoja julkaisijasta

PadelPark Oy
Ihalantie 54 as. 2
21260 Raisio

0406565313https://padelpark.fi/

PadelPark Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen padel-kenttiä rakennuttava ja hallinnoiva yritys.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.