FIM

FIM ostaa Tresorin liiketoiminnot

Jaa

Yksityispankki ja varainhoitaja FIM jatkaa kasvuaan ja vahvistaa asemaansa institutionaalisten sijoittajien luotettuna kumppanina. Varainhallinta Tresorin toiminnot siirtyvät FIMille liiketoimintakaupalla.

FIM Varainhoito Oy ja Varainhallinta Tresor Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Tresorin toiminnot siirtyvät FIMille. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Vuonna 1996 perustettu Tresor tarjoaa räätälöityä varainhoitopalvelua kotimaisille pitkän aikavälin sijoittajille. Yhtiön omistavat sen avainhenkilöt ja se tunnetaan alalla poikkeuksellisen pitkistä asiakassuhteistaan.

”Toimialan muutoksen ja sääntelyn voimistumisen keskellä turvaamme asiakkaidemme edut parhaiten yhdistämällä voimamme luotettavan toimijan kanssa. S-Pankki-konserniin kuuluvalla FIMillä on vankat kotimaiset omistajat, arvostettu ja vakaa asema sekä ammattitaitoinen ja innostunut henkilökunta”, Tresorin toimitusjohtaja Heli Kämäräinen sanoo.

”Kauppa lujittaa FIMin asemaa institutionaalisten sijoittajien palvelijana. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota Tresorin asiakkaiden käyttöön entistä laajemman tuote- ja palveluvalikoiman sekä suuremmat salkunhoitoresurssit”, FIMin toimitusjohtaja Teri Heilala sanoo.

”Tresorin toimintojen siirtyminen FIMille on tuorein osoitus S-Pankki-konsernin kunnianhimosta varallisuudenhoidossa”, kertoo Hanna Porkka, joka johtaa konsernin varallisuudenhoidon liiketoimintaa. Porkan mukaan S-Pankki panostaa voimakkaasti varallisuudenhoitoon.

”Haluamme olla suomalaisten ykköskumppani myös säästämisessä ja sijoittamisessa”, Porkka sanoo.

FIM tarjoaa yksilöllistä ja monipuolista varainhoitoa varakkaille yksityishenkilöille sekä institutionaalisille sijoittajille yli 30 vuoden kokemuksella. Viime vuoden lopussa FIM hallinnoi noin 6,9 miljardin euron varallisuutta.

”Luottamus on meille kaikki kaikessa ja jokaisen meille siirtyvän asiakkaan varoja hoidetaan jatkossakin vähintään yhtä hyvin ja tuloksekkaasti kuin tähänkin saakka”, Teri Heilala sanoo.

Heilalan mukaan liiketoimintakauppa avaa FIMille siirtyville Tresorin asiakkaille kiinnostavia mahdollisuuksia uusien tuotteiden ja sijoitusratkaisujen muodossa.

”Tuotevalikoimamme kehittäminen on meille kunnia-asia. Viime vuosina olemme kunnostautuneet muun muassa tuomalla vaikuttavuussijoittamisen Suomeen ja lanseeraamalla Pohjoismaiden ensimmäisen 100-prosenttisesti tekoälyyn perustuvan sijoitusrahaston”, Heilala sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

FIM
FIM
Pohjoisesplanadi 33 A
00100 HELSINKI

09 613 4600https://www.fim.com

FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, joka palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti. Kokeneet ammattilaisemme tarjoavat sijoitus- ja varainhoitopalveluja niin varakkaille yksityissijoittajille, yrityksille kuin instituutioille 30 vuoden kokemuksella. Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Tukholmassa sijaitsevien toimipisteidemme lisäksi palvelemme asiakkaitamme kattavasti verkossa ja mobiilissa. FIM on osa suomalaista S-Pankki-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta FIM

FIMiltä Suomen ensimmäinen vihreiden joukkolainojen rahasto1.10.2018 07:20:00Tiedote

S-Pankki-konserniin kuuluva varainhoitaja ja yksityispankki FIM tuo markkinoille Suomen ensimmäisen pääasiassa vihreisiin joukkolainoihin (green bond) sijoittavan rahaston. Vihreiden joukkolainojen rahat on korvamerkitty projekteihin, joilla yritykset parantavat oman toimintansa ympäristöystävällisyyttä. Uusi rahasto nostaa ympäristöystävällisyyden uudelle tasolle asiakkaiden puolesta hoidettavissa sijoituksissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme