FIM

FIMiltä Pohjoismaiden ensimmäinen tekoälyrahasto

Jaa

Yksityispankki ja varainhoitaja FIM esittelee marraskuussa Pohjoismaiden ensimmäisen 100-prosenttisesti tekoälyyn perustuvan rahaston.

FIM Tekoäly on ensimmäinen 100-prosenttisesti tekoälyyn perustuva sijoitusrahasto Pohjoismaissa.

Rahasto sijoittaa osakkeisiin maailmanlaajuisesti ja hyödyntää tekoälyä sekä koneoppimista löytääkseen markkinoilta ihmissilmille havaitsemattomia syy–seuraus-suhteita. Rahaston osakevalinnat perustuvat tekoälyn tekemiin havaintoihin.

”Tekoäly hoitaa ennen pitkää monia ihmisten tällä hetkellä suorittamia tehtäviä. Uskomme, että tekoälyn käyttö muun muassa salkunhoidossa yleistyy tulevaisuudessa”, FIMin toimitusjohtaja Teri Heilala sanoo.

FIM Tekoäly -rahasto on suunnattu pitkäaikaisille sijoittajille ja rahaston arvioidaan kiinnostavan etenkin institutionaalisia sijoittajia. Rahaston myynti alkaa kuluvan vuoden lopussa.

FIM Tekoäly -rahaston tarkemmat yksityiskohdat kerrotaan 16.11.2017 pidettävässä Millennium Talks -sarjaan kuuluvassa seminaarissa, jonka FIM järjestää yhdessä Tekniikan Akatemia TAF:n kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

FIM
FIM
Pohjoisesplanadi 33 A
00100 HELSINKI

09 613 4600https://www.fim.com

FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, joka palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti. Kokeneet ammattilaisemme tarjoavat sijoitus- ja varainhoitopalveluja niin varakkaille yksityissijoittajille, yrityksille kuin instituutioille 30 vuoden kokemuksella. Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Tukholmassa sijaitsevien toimipisteidemme lisäksi palvelemme asiakkaitamme kattavasti verkossa ja mobiilissa. FIM on osa suomalaista S-Pankki-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta FIM

FIMiltä Suomen ensimmäinen vihreiden joukkolainojen rahasto1.10.2018 07:20Tiedote

S-Pankki-konserniin kuuluva varainhoitaja ja yksityispankki FIM tuo markkinoille Suomen ensimmäisen pääasiassa vihreisiin joukkolainoihin (green bond) sijoittavan rahaston. Vihreiden joukkolainojen rahat on korvamerkitty projekteihin, joilla yritykset parantavat oman toimintansa ympäristöystävällisyyttä. Uusi rahasto nostaa ympäristöystävällisyyden uudelle tasolle asiakkaiden puolesta hoidettavissa sijoituksissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme