Fimlab Laboratoriot Oy

Fimlabin Pietarsaaren ja Uudenkaarlepyyn laboratoriot palvelevat ainoastaan ajanvarauksella 4.5.2020 alkaen

Jaa

Pietarsaaren ja Uudenkaarlepyyn laboratoriot siirtyvät palvelemaan asiakkaitaan ainoastaan ajanvarauksella 4.5. alkaen. Muutoksella tasataan asiakasvirtaa ja vältetään odotustilojen ruuhkautumista.

Asiakkaamme voivat edelleen asioida näytteenotossa vuoronumerolla, jos hoitoyksikkö on pyytänyt tutkimukset päivystyksenä, tai asiakas hakee tarvikkeita kotinäytteenottoa varten tai palauttaa kotona otettuja näytteitä.

Lisäksi Pietarsaaren toimipisteeseen on lisätty erillinen ajanvarausjono INR-asiakkaille (Marevan-koe).

Pietarsaaren laboratorio
Kolpintie 7 / Pohjanlahdentie 1 (Sisäänkäynti A tai H)
Palvelemme 4.5. alkaen ajanvarauksella ma-pe klo 7.30-14.00

Uudenkaarlepyyn laboratorio
Mathesiuksenkatu 9
Palvelemme 4.5. alkaen ajanvarauksella ma-pe klo 8.00-13.00

Kaikki toimipistekohtaiset tiedot ja aukioloaikamme voit tarkistaa verkkosivuiltamme osoitteessa: https://fimlab.fi/toimipisteet-ja-aukioloajat

Ajanvaraus verkossa tai puhelimitse

Näytteenottoajan voi varata internetistä osoitteessa www.fimlab.fi/ajanvaraus
Valitse alue: Pohjanmaa / Österbotten   

Ajan voi varata myös soittamalla arkisin klo 7-15 numeroon: 06 213 1626

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:
Mia Kalliosaari, palvelupäällikkö
p. 041 730 3917,mia.kalliosaari@fimlab.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fimlab Laboratoriot Oy
PL 66
33101 Tampere

(03) 311 717http://www.fimlab.fi/

Olemme Suomen suurin laboratorioalan yritys ja tuotamme terveydenhuollon laboratoriopalveluja Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Päijät-Hämeessä yli 100 toimipisteessä noin 1100 ammattilaisen voimin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fimlab Laboratoriot Oy

Tiedote: Fimlab ja Tampereen Messut yhteistyöhön: Tampereelle uusi suurteho drive-in-näytteenottopiste!21.8.2020 13:00:00 EESTTiedote

Tampereella avataan uusi ison mittakaavan drive-in-näytteenottopiste koronatestaukseen 31.8.2020. Näytteenottotilana toimii Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-halli osoitteessa Ilmailunkatu 20. Lähtökohtaisesti näytteenottoa pyritään tarjoamaan seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan, mutta tarkemmat aukioloajat täsmentyvät toiminnan edetessä.

Fimlab lisää merkittävästi koronaviruksen testauksen kotimaista kapasiteettia27.4.2020 12:59:29 EESTTiedote

Fimlab on tehnyt ison laitehankinnan, joka nostaa koronaviruksen testauskapasiteetin monikertaiseksi. Kahdella Rochen Cobas 8800 -laboratoriojärjestelmällä on mahdollista tutkia suuri osa koko Suomen testaustarpeesta, sillä laboratoriojärjestelmä mahdollistaa jopa 8000 näytteen tutkimisen vuorokauden aikana. Samalla testausta voidaan automatisoida ja tehostaa sekä nopeuttaa vastausten saamista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme