Kotipizza Group Oyj

Finance Monthly CFO Awards 2017 -palkinto Timo Pirskaselle

Jaa

Kansainvälinen yrityselämän julkaisu Finance Monthly on myöntänyt CFO Award 2017 -palkinnon Kotipizza Groupin talous- ja varatoimitusjohtaja Timo Pirskaselle. Palkinto myönnetään talousjohtajalle, joka on yltänyt poikkeuksellisiin saavutuksiin kasvun luomisessa, strategisessa taloushallinnossa ja yrityskaupoissa.

Finance Monthly palkitsee vuosittain yritysten johtohenkilöitä sijoittajien ja median ja muiden sidosryhmien antamien arvioiden perusteella. CFO Awards -kilpailun voittajiksi valitaan ammatillisesti menestyneimmät, innovatiivisimmat ja näkemyksellisimmät talousjohtajat ympäri maailman.

”CFO Award on suuri kunnia. Se osoittaa, että Kotipizza Groupin tarina kasvusta ja vastuullisesta liiketoiminnasta on huomattu ja otettu hyvin vastaan myös kansainvälisesti”, Timo Pirskanen sanoo. ”Nykypäivän talousjohtaja on monitaituri, joka osallistuu yrityksen strategiseen päätöksentekoon. Pyrin katsomaan työssäni numeroiden taakse tulevaan.”

Tunnustukseen vaikutti erityisesti helmikuussa 2017 toteutettu nopeutettu tarjousmenettely, jossa 63 prosenttia Kotipizza Groupin osakkeista myytiin kerralla. Tällä hetkellä Kotipizza Groupin omistuksesta noin 47 prosenttia on muilla kuin suomalaisilla sijoittajilla.

Kotipizza Group ehdokkaana myös European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa

Kotipizza Group on valittu ehdokkaaksi European Small and Mid-Cap Awards -kilpailun Star of 2017 -sarjassa. Eurooppalaisessa pienten ja keskisuurten pörssiyritysten kilpailussa palkitaan yrityksiä, jotka ovat osoittaneet vahvaa taloudellista menestystä, kasvupotentiaalia ja vastuullista toimintatapaa.

European Small and Mid-Cap Awards 2017 -kilpailusarjojen voittajat julkistetaan juhlagaalassa Brysselissä 22.11.

Yhteyshenkilöt

Talous- ja varatoimitusjohtaja Timo Pirskanen
Kotipizza Group
timo.pirskanen@kotipizzagroup.com
p. 0207 716 747

Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokangas
Kotipizza Group
antti.isokangas@kotipizzagroup.com
p. 040 511 3799

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group Oyj
Hermannin rantatie 2 B
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza Group Oyj

Kotipizza Group kehittää fast casual -ravintolakonsepteja franchising-liiketoimintamallilla. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Kotipizza Oyj, hankinta- ja logistiikkayhtiö Helsinki Foodstock Oy ja Chalupa Oy, joka hallinnoi meksikolaistyyppistä Chalupa-ravintolaketjua. Kotipizza Group listautui Helsingin pörssin päälistalle heinäkuussa 2015 ensimmäisenä suomalaisena franchising-ketjuna. Yrityksen markkina-arvo on kolminkertaistunut ja sen osakkeen hinta noussut merkittävästi vuosina 2015-2017. Kotipizza Groupin liikevaihto tilikaudella 2016 oli 66,6 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 6,73 miljoonaa euroa.

Kotipizza

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2016 lopussa 257 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2016 oli 89,9 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchising-toimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme