Finlandia-talo

Finlandia-talon uudenvuoden Veranda-klubi sykkii soulin tummaa tunnelmaa

Jaa

Finlandia-talon villimpi ja vapaampi Veranda-kerros muuntautuu 31.12.2017 kepeäksi klubiksi, jossa vuosi vaihtuu Soulmiesten syleilyssä. Klubilla voit tanssia tulevan vuotesi tähtiin ja haukata soulin sävyttämää safkaa. Klubin alkuillan tunnelmaa nostattaa DJ ja vuoden vaihtumista vauhdittaa Soulmiehet feat. Erja Lyytinen. Kellon käydessä kahtatoista raketit täyttävät Töölönlahden taivaan.

Uudenvuoden Veranda-klubi
Uudenvuoden Veranda-klubi

Soulmiehet- kokoonpano syntyi vuonna 2014 Suomi-Soulin Kuninkaat kiertueen yhteydessä. Finlandia-talon uudenvuoden illassa esiintyvät Niko Ahvonen ja Jussu Pöyhönen kuusimiehisen orkesterin säestämänä.

Pitkän uran soul-artistina tehnyt Niko Ahvonen tunnetaan mm. Onnen ongintaa ja Pohjoinen soul kappaleistaan. Suurlähettiläät-yhtyeen laulajana / lauluntekijänä tunnettu Jussu Pöyhönen esiintyy parhaillaan Turun kaupunginteatterin Viimeinen laiva-musikaalissa.

Blueskitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen täydentää Soulmiesten kokoonpanoa säkenöivällä naisenergialla. Klubi-ilta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla ensimmäistä kertaa myös Erjan soul-ohjelmistoa. Parhaillaan Erja kilpailee MTV:n Tähdet, tähdet-ohjelmassa.

SOULMIEHET
Niko Ahvonen, laulu
Jussu Pöyhönen, laulu
feat. Erja Lyytinen, laulu ja kitara

Orkesteri: Konserteissa Soulmiesten säestyksestä on vastannut kuuden soittajan orkesteri, jonka kokoonpano on vaihdellut keikasta riippuen. Soittajat ovat tuttuja mm. seuraavista TV-ohjelmista ja kokoonpanoista: Vain Elämää, Suomi Love, Putous, Tähdet Tähdet, sekä Von Hertzen Brothers, Elastinen, Cheek, Antti Tuisku ja Sunrise Avenue.

LIPUT
Soul-klubi 29€ /hlö + palvelumaksu (sis. sisäänpääsy klubille)
Soul & Safka-paketti 58€ /hlö + palvelumaksu (sis. klubi, kolme safkaa ja naulakkopalvelu)

Lipunmyynti alkaa ma 23.10. klo 9.00 Lippu.fi

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Finlandia-talo, tapahtumakoordinaattori Tanja Kojola, 09 4024 431 / tanja.kojola@finlandiatalo.fi

Finlandia-ravintola, myynti- ja markkinointipäällikkö Hanna-Leena Linnamäki, 09 4024 502 /
hanna-leena.linnamaki@finlandiatalo.fi

Kuvat

Uudenvuoden Veranda-klubi
Uudenvuoden Veranda-klubi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Finlandia-talo
Finlandia-talo
Mannerheimintie 13 e
00100 HELSINKI

09 402 41http://www.finlandiatalo.fi

Finlandia-talo tarjoaa ainutlaatuiset kokoustilat ja juhlatilat niin pienimuotoisille yritystapahtumille, upeille juhlille, maailmanluokan näyttelyille, megatähtien konserteille kuin kansainvälisille suurkongresseille. Oli kyseessä kokous, konsertti, tapahtuma tai juhla, Finlandia-talossa siitä kasvaa elämys. Maailmankuulun arkkitehdin Alvar Aallon suurtyö Finlandia-talo on myös suosittu matkailunähtävyys muotoilun ja arkkitehtuurin vuoksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finlandia-talo

Suomi 100 juhli Finlandia-talon miljoonan euron ennätystulokseen15.2.2018 08:00Tiedote

Liikevaihto on tuplaantunut kuuden vuoden aikana. Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on monelle suomalaisuuden ja kansallisomaisuuden symboli. Suomi 100 -juhlavuonna sen tiloissa järjestettiin erityisen paljon juhlia ja yli 50 kansainvälistä tilaisuutta. Tämä kasvatti vuoden 2017 liikevaihdon ennätyslukemiin. Myös ravintolapuolen liikevaihto kasvoi voimakkaasti. Yleisölle avoimissa konserteissa, messuilla ja yritystapahtumissa kävi yhteensä 215 000 asiakasta. Finlandia-talo on poikkeus kulttuuritalojen joukossa taloudellisen kannattavuutensa vuoksi.

Finlandia-talon aurinkopaneelien asennus alkoi – ympäristöystävällisyys merkittävä markkinointivaltti koko Helsingille20.12.2016 08:31Tiedote

Kongressi- ja tapahtumakeskus Finlandia-talo Oy:n katolle tulevien aurinkopaneelien asennus on alkanut. Finlandia-talon katolle nostetaan tänään 180 aurinkopaneelia. Finlandia-talo on ensimmäisten tapahtumatalojen joukossa Euroopassa, jotka hyödyntävät aurinkoenergiaa tilojensa energiatarpeeseen. Ympäristöystävällisyys on merkittävä markkinointivaltti Finlandia-talolle ja koko Helsingille kilpailtaessa kongressien järjestäjien ja matkailijoiden suosiosta.

Finlandia-talo palkittiin erinomaisesta laadustaan ensimmäisenä pohjoismaisena kongressi- ja tapahtumatalona neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksella2.12.2016 09:00Tiedote

Finlandia-talo sai Pohjoismaiden ensimmäisenä kongressi- ja tapahtumatalona kansainvälisesti arvostetun neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksen. European Foundation for Quality Management myönsi 1.12.2016 tunnustuksen erinomaisesti tehdystä laatutyöstä koko yrityksen toiminnassa ja palveluissa. Euroopassa on vain muutama kongressitalo joka on yltänyt samaan luokitukseen. Eri aloilla toimivia yrityksiä verrataan kansainvälisen EFQM-laatukriteeristön pohjalta ja tulokset pisteytetään. Suomessa tunnustuksia on annettu vuodesta 2011 lähtien ja vastaavan tunnustuksen on saanut vain 14 yritystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme