KIASMA

Finlands Nationalgalleris museer håller stängt till 28.2.2021

Dela

Stängningen av Finlands Nationalgalleris museer Ateneum och Sinebrychoff fortsätter fram till den 28 februari 2021 för att förhindra coronavirusets spridning. Kiasma är stängt fram till våren 2022 med anledning av grundrenovering.

Utställningen Magnus Enckell på Ateneum öppnas inte längre för allmänheten. Utställningen flyttar till Tammerfors konstmuseum senare år 2021. När museet öppnas, Fokus-salens utställning av Karin och Åke Hellman pågår fram till 28.3.2021. Ilja Repins omfattande utställning öppnas den 19 mars.

På Konstmuseet Sinebrychoff öppningen av utställningen På resa med konstsamlare flyttas framåt. Utställningen visas fram till 9.1.2022.

Museet för nutidskonst Kiasma är stängt år 2021. Museibyggnaden skyddas med byggnadsställningar, och renoveringen av vattentaket och fasaden inleds i januari. Kiasma öppnas åter för publik i april 2022.

Kontakter

Mer information:

Piia Laita, kommunikationschef

+358 40 590 8805

Länkar

Om

KIASMA
KIASMA
Mannerheiminaukio 2
00100 HELSINKI

0294 500 200, info@kiasma.fihttp://www.kiasma.fi

Finlands Nationalgalleri består av Konstmuseet AteneumMuseet för nutidskonst Kiasma och Konstmuseet Sinebrychoff. Nationalgalleriet har ansvaret för statens konstsamling som förvaltas av Nationalgalleriets avdelning för samlingsförvaltning.Till Nationalgalleriet hör dessutom Statens konstverkskommission och dess samlingar.
www.kansallisgalleria.fi/sv/

Följ KIASMA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från KIASMA

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum