Bat. Power Oy

FINLUXista Suomen ensimmäinen hiilineutraali televisio

Jaa

Kyseessä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun maahantuoja kompensoi myymiensä televisioiden tuotannosta ja logistiikasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt.

Tommi Järvinen, Bat.Power Oy varasto
Tommi Järvinen, Bat.Power Oy varasto

“Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöystävällisemmäksi, ja haluamme olla edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä”, Bat. Power Oy:n toimitusjohtaja Tommi Järvinen kertoo päätöksen taustoista.

Käytännössä hiilidioksidipäästöjen kompensointi tapahtuu CO2esto Oy:n CO2-päästöleikkurin avulla. Maahantuoja ilmoittaa kuukausittain myymiensä FINLUX-televisioiden yhteenlasketun painon, jonka perusteella CO2esto Oy ostaa EU:n pakollisia hiilidioksidin päästöoikeuksia pois markkinoilta.

“Finlux on tärkeä osa maahantuonti liiketoimintaamme. Päästöleikkuri on yksi valitsemistamme työkaluista suojella ympäristöä. Muita ovat esimerkiksi pakkausmateriaalien kierrätys, sekä mm. maahantuomamme WAVE-brändin lisävarusteiden kierrätettävästä materiaalista valmistetut pakkaukset”, Järvinen jatkaa.

Takuuaika tuplaantui kahdesta vuodesta neljään

Hiilidioksidipäästöjen kompensoimisen lisäksi Bat. Power Oy haluaa kannustaa kuluttajia käyttämään televisioitaan mahdollisimman pitkään. Siksi FINLUX-televisioiden takuuaikaa pidennettiin kahdesta vuodesta neljään.

“FINLUX-televisioiden ominaisuudet, laatu ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. Takuuajan tuplaaminen on mielestämme selkein tapa viestiä tästä”, Järvinen kertoo. “Pitkä käyttöikä on myös tärkeä osa tuotteen ympäristöystävällisyyttä.”

Bat. Power Oy haluaakin kannustaa kaikkia yrityksiä mukaan ympäristötalkoisiin. “Mielestämme kaikkien yritysten pitäisi osallistua ympäristönsuojelutalkoisiin, sillä pienilläkin teoilla on merkitystä”, Järvinen huomauttaa. “Hiilineutraaliuus on tärkeä asia koko ihmiskunnalle ja tuleville sukupolville – ei pelkästään meille.”

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tommi Järvinen, Bat.Power Oy varasto
Tommi Järvinen, Bat.Power Oy varasto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Bat. Power Oy
Bat. Power Oy
Huurretie 9
33470 Ylöjärvi

Bat. Power Oy on suomalainen vuodesta 1991 toiminut yrittäjävetoinen elektroniikan ja kodintekniikan maahantuoja ja tukkuliike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.