MessukeskusMessukeskus

FinnBuildissä tehtiin vilkkaasti kauppaa neljän vuoden tauon jälkeen

Jaa

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma FinnBuild kokosi alan ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 4.-6.10.2022. Uutuustuotteissa ja rakennusalan innovaatioissa korostui energiansäästö, ilmanpuhdistus ja erilaiset tuottavuuteen vaikuttavat järjestelmät. Vihreä siirtymä muuttaa rakennusalaa nyt vauhdilla vähäpäästöisempään suuntaan.

Tapahtumassa vieraili lähes 18 000 ammattilaista, jotka tutustuivat innolla tuotteisiin ja seurasivat ajankohtaisia puheenvuoroja ja tietoiskuja.

FinnBuild-tapahtuman näytteilleasettajat olivat erityisen tyytyväisiä aktiiviseen kävijäjoukkoon, jotka tutustuivat innokkaasti tuotteisiin ja verkostoituvat.

”Vaikka rakennusalan toimintaympäristö on tällä hetkellä erittäin haasteellinen, oli tunnelma siitä huolimatta erittäin positiivinen ja saimme paljon myös uusia kävijöitä, mikä on erinomainen asia niin tapahtumalle kuin sen yrityksille”, sanoo Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Gebwell Oy:n markkinointipäällikkö Saima Havukaisen mielestä parasta olivat kasvokkain kohtaamiset pitkän tauon jälkeen ja se, että kävijöitä osastolla riitti tasaiseen tahtiin. Enervent Zehnder Oy:n myyntijohtaja Ronni Laaksosella oli erittäin vilkkaat kolme päivää hänen esitellessään ilmanvaihtoon liittyvää uutuustuotetta. Hänen mielestään kävijät olivat kiinnostunutta porukkaa ja esittelyjä oli hienoa tehdä kasvotusten.

FinnBuild Highlights 2022 -voitto 3D-printtausmikrotehdas ja kiertotalousbetoni

Keskiviikkona 5.10. järjestetyssä Rakennuslehti Awards -tilaisuudessa palkittiin muu muassa Vuoden työmaa, Vuoden nuori RILiläinen ja Vuoden nuori rakennusmestari. FinnBuild Highlightsien terävimpään kärkeen ylsi Hyperion Roboticsin 3D-printtausmikrotehdas ja kiertotalousbetoni. Yhdeksän Highlightsia sai osakseen kiitettävästi huomiota.

SPAN-puusiltakilpailun voitot Turun AMK:n

SPAN-puusiltakilpailuun osallistui kolme joukkuetta, kaksi Turun ammattikorkeakoulusta ja yksi Aalto-yliopistosta. Esteettisimmän sillan tittelin sai Siltamaakarit. Heidän siltansa palkittiin 1500 euron stipendillä ja voittoa perusteltiin siroudella ja tarkalla viimeistelyllä. Joukkue, jonka sillan ennalta arvioitu kantavuus on lähimpänä koestuksen tulosta, oli niin ikään Siltamaakareiden silta, joka palkittiin 1500 euron stipendillä. Kantavuuden ero alkuperäiseen laskelmaan oli 13,2 prosenttia.

Siltakeisareiden silta oli koestuksen tuloksena kestävin ja sai 2000 euron stipendin. Sillan kantavuus oli 254,1 kg. Aalto-yliopiston joukkue Vääntö sai tuomaristolta erityismaininnan turvallisimman sillan suunnittelusta, sillä kestävyys oli yli 50 prosenttia parempi kuin laskelmissa.

Seuraava FinnBuild järjestetään Helsingin Messukeskuksessa on
8.-10.10.2024. Ensi viikolla Helsingin Messukeskuksessa järjestetään MaatalousKonemessut, jossa on historian laajin kattaus koneita, laitteita ja palveluita maatalouden tarpeisiin.

Lisätietoja: tiedottaja Anu-Eveliina Mattila, Messukeskus, 050 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com

Kuvia messuista: http://mediabank.messukeskus.com

www.finnbuild.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessut 2023 -ohjelmassa uusimmat kohdevinkit, kulttuuria ja vastuullisuusasiaa2.12.2022 14:30:54 EET | Tiedote

Pohjoismaiden suurimman matkailualan tapahtuman Matka 2023 -ohjelman julkistus on aloitettu tapahtuman nettisivuilla. Ohjelmassa nousee uusia tuulia matkakohteista viimeisen kolmen vuoden ajalta sekä värikkäitä esityksiä ympäri maailman. Matkamessujen partnerimaa Kreikka on näyttävästi esillä ohjelmassa. Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.1.2023 (ammattilaispäivä 19.1.23).

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee upeat rakennetut moottoripyörät25.11.2022 14:13:47 EET | Tiedote

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee kolmen vuoden tauon jälkeen MP 23 moottoripyörämessujen yhteydessä rakennettuja moottoripyöriä, jotka kisaavat neljässä sarjassa. Näyttelyyn voi ilmoittaa moottoripyöriä ja mopoja vuoden loppuun asti. Tapahtuma on ainutlaatuinen ja ainoa rakennettujen moottoripyörien tapahtuma, joka järjestetään tässä mittakaavassa kaupallisen tapahtuman yhteydessä Euroopassa. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme