Turun kauppakamari

Finnlinesille ja Janne Lausvaaralle tunnustusta. Varsinais-Suomen logistiikka-alan tunnustukset jaettu

Jaa
// Embargo 23.5. kello 14 // Turun kauppakamari ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry ovat jakaneet tunnustusta logistiikka-alan osaajille. Varsinais-Suomen vuoden 2022 logistiikkayritykseksi valittiin Finnlines. Logistiikkatoimijan tunnustus myönnettiin puolestaan toimitusjohtaja Janne Lausvaaralle Tietorahdin kartta -sovelluksesta.
Varsinais-Suomen vuoden 2022 logistiikkayritykseksi valittiin Finnlines.
Varsinais-Suomen vuoden 2022 logistiikkayritykseksi valittiin Finnlines.

Tunnustukset myönnetään joka toinen vuosi logistiikkayritykselle ja -toimijalle valtakunnallisesti merkittävästä Varsinais-Suomen alueella toteutetusta työstä Suomen logistiikkatoimialan ja logististen palveluiden kehittämiseksi.

”Finnlinesin investointi juuri Naantalin reitille on erittäin tärkeä seudulle ja iso askel myös kohti matkustaja- ja ympäristöystävällistä matkustamista. Uusien alusten ympäristö- ja vastuullisuusnäkökohdat ovat osa kokonaisratkaisua, ja uudet hybridiratkaisut vähentävät polttoaineen kulutusta. Myös lastikapasiteetin kasvu on merkittävä”, summaa Turun kauppakamarin kuljetus- ja logistiikkavaliokunnan puheenjohtaja ja Skanlog Oy:n toimitusjohtaja Janne Aho tunnustuksen myöntämisen perusteita Finnlinesille.

”Merenkulun kehittäminen Suomelle elintärkeää, ja on hienoa antaa tunnustusta seudulle tulevalle investoinnille näin palkinnonkin muodossa. Uusien laivojen tulo lisää entisestään painetta laittaa myös E18 kehätie kuntoon Raision ja Naantalin väliseltä osuudelta”, jatkaa Aho.

”Olemme iloisia tunnustuksesta, ja tunnemme ylpeyttä roolistamme Suomen ulkomaankaupan ja huoltovarmuuden keskeisenä toimijana. Finnlines on viime vuosina investoinut merkittävästi ympäristöystävälliseen teknologiaan ja uusinut aluskantaansa, josta viimeisin esimerkki on syksyllä liikenteeseen tulevat uuden konseptin ropax-alukset. Nämä lisäävät huomattavasti sekä rahti- että matkustajakapasiteettia Naantali-Långnäs-Kapellskär-reitillä”, kuvailee Finnlinesin kaupallinen johtaja Staffan Herlin.

Tietorahti Oy:n toimitusjohtaja Janne Lausvaara palkittiin Vuoden logistiikkatoimija 2022 -tunnustuksella. Hän on kehittänyt ilmaisen karttasovelluksen ammattikuljettajalle.

”Lausvaara on saanut paljon positiivista palautetta kuljettajilta, ja hänen tarjoamansa palvelu on saanut erinomaisen vastaanoton. Hän on myös aloittanut palveluvientiä, ja rakkaus logistiikkaan näkyy hänen sitoutumisessaan ja pyrkimyksissään parantaa alaa”, perustelee LOGY V-S puheenjohtaja Milla Kariluoto valintaa.

Perusteluissaan palkitsemisraati toteaa Lausvaaran tekevän pyyteetöntä työtä logistiikan parantamiseksi. Hänen innostustaan ja sitoutumistaan alalle raati kehuu ainutlaatuiseksi.

Liitteenä kuvia palkituista

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Staffan Herlin, kaupallinen johtaja, Finnlines Oyj, puh. 050 565 5257, staffan.herlin@finnlines.com


Janne Aho, Turun kauppakamarin kuljetus- ja logistiikkavaliokunnan puheenjohtaja ja Skanlog Oy:n toimitusjohtaja, puh. 040 837 5498, janne.aho@skanlog.com


Milla Kariluoto, puheenjohtaja LOGY V-S ry, puh. 040 512 3252, millakariluoto@gmail.com


Janne Lausvaara, toimitusjohtaja, Tietorahti Oy, puh. 045 635 2653, janne.lausvaara@tietorahti.fi

Kuvat

Varsinais-Suomen vuoden 2022 logistiikkayritykseksi valittiin Finnlines.
Varsinais-Suomen vuoden 2022 logistiikkayritykseksi valittiin Finnlines.
Lataa
Tietorahti Oy:n toimitusjohtaja Janne Lausvaara palkittiin Vuoden logistiikkatoimija 2022 -tunnustuksella. Hän on kehittänyt ilmaisen karttasovelluksen ammattikuljettajille.
Tietorahti Oy:n toimitusjohtaja Janne Lausvaara palkittiin Vuoden logistiikkatoimija 2022 -tunnustuksella. Hän on kehittänyt ilmaisen karttasovelluksen ammattikuljettajille.
Lataa
Finnlinesin kaupallinen johtaja Staffan Herlin
Finnlinesin kaupallinen johtaja Staffan Herlin
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun kauppakamari
Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
20100 Turku

http://www.turunkauppakamari.fi

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä, ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917, ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun kauppakamari

Kauppakamarikysely: Yritysten tulevaisuuden odotukset ovat kohentuneet11.5.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

// Embargo 11.5. kello 7.00 // Yritysten tunnelmat omilla toimialoillaan ovat kohentuneet selvästi viime joulukuusta, vaikka pessimistisiä vastaajia on edelleen optimistisia enemmän. Turun kauppakamarin jäsenistä tulevaisuuden näkee vaikeana hieman yli 34 prosenttia vastanneista, kun vastaava osuus oli vielä joulukuussa Varsinais-Suomessa lähes 44 prosenttia. Myönteisissä tunnelmissa on 23 prosenttia vastanneista yrityksistä. Tulokset selviävät kauppakamarien huhtikuussa toteuttamasta kyselystä, johon vastasi myös 165 yritystä Varsinais-Suomen alueelta.

Kauppakamarikysely: Yli puolet yrityksistä toivoo hallituksen keventävän verotusta8.5.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Huhtikuun lopussa tehdyn kauppakamarikyselyn mukaan yritykset näkevät erityisesti verotuksen keventämisen ja paikallisen sopimisen parantavan parhaiten Suomen kilpailukykyä ja työllisyyttä. Jopa yli puolet (55,5 %) Turun kauppakamarin jäsenyrityksistä odottaa hallituksen keventävän verotusta maan kilpailukyvyn ja työllisyyden parantamiseksi. Lähes 71 prosenttia vastanneista alentaisi erityisesti työn verotusta. Kyselyyn vastasi 1560 kauppakamarien jäsenyritystä, joista 165 oli Turun kauppakamarin jäseniä Varsinais-Suomen alueelta.

Kysely: Varsinaissuomalaista yrityksistä valtaosa pitää työperäisen maahanmuuton lisäämistä tärkeänä tulevalla hallituskaudella3.5.2023 06:30:00 EEST | Tiedote

(Embargo 3.5. kello 6.30) // Tuoreesta kauppakamarien jäsenyritykselleen toteuttamasta talouskyselystä selviää, että jopa 84 prosenttia yrityksistä pitää työperäisen maahanmuuton lisäämistä tulevalla hallituskaudella tärkeänä. Kyselyn mukaan 40 prosenttia yrityksistä pitää työperäisen maahanmuuton lisäämistä erittäin tärkeänä ja 44 prosenttia hieman tärkeänä. 10,9 prosenttia vastanneista ei pidä työperäistä maahanmuuttoa ollenkaan tärkeänä. Kyselyyn osallistui myös 165 Turun kauppakamarin jäsenyritystä Varsinais-Suomen alueelta. Heistä 86,7 prosenttia piti aihetta erittäin tai hieman tärkeänä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme