Finnpanel

Finnpanel: TV-vuosi 2022 -webinaari

Jaa

Tervetuloa TV-vuosi 2022 -webinaariin kuulemaan, miten televisiosta katsottiin Suomessa vuonna 2021, ja miltä tv-sisältöjen tulevaisuus näyttää Suomessa. BARB:n Justin Sampson tulee kertomaan katselumittauksen kehityshankkeista Isossa-Britanniassa.

Aika: torstaina 20.1.2022 klo 10.00–11.30  

Ilmoittaudu tästä 

Avauspuheenvuoro 
Jaakko Lempinen, asiakaskokemuspäällikkö, Yle Strategia ja Asiakkuus 

TV-sisältöjen katselu Suomessa 2021 
Lena Brun, toimitusjohtaja, Finnpanel 

What’snewfrom BARB 
Justin Sampson, ChiefExecutive, BARB 

Suomalaisten sisältöjen tulevaisuus suuren TV-murroksen keskellä 
Unne Sormunen, toimitusjohtaja, EndemolShine Finland 

Justin Sampson is ChiefExecutive of BARB. Duringhistenure, BARB haslaunchedmultiple-screenaudienceratings, dailyreporting for onlinestreamingplatforms and commissionedcontractsuntil 2029. He startedhiscareer in commercial radio and wasManagingDirector of the Radio Advertising Bureau (RAB). Justin left RAB to join ITV, where he wasresponsible for relationshipswithadvertisers and trademarketingstrategy. As UK ManagingDirector of AGB Nielsen, he hadexperience of being a contractor to BARB beforegoing on to work at Kantar on the post-mergerintegration of TNS. Prior to joining BARB, Justin wasExecutiveChairman of ICM Group, a full-serviceresearchagency. 

Unne Sormunen toimii toimitusjohtajana ja vastaavana tuottajana tuotantoyhtiö EndemolShine Finlandissa, joka on yksi Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä ja osa maailman suurinta itsenäistä tuotantoyhtiöryhmittymää Banijay Groupia. Unne on työskennellyt aiemmin mm. Nelosen kotimaisten sisältöjen päällikkönä. Hän vaikuttaa Banijay Nordicin johtoryhmässä ja näkee lähietäisyydeltä, miltä sisältöjen tulevaisuus näyttää Pohjoismaissa kansainvälisten ja paikallisten tilaajien ja kanavien muuttuessa. 

Ilmoittaudu nyt! 

Finnpanel Oy on Kantar TNS Oy:n ja A.C. Nielsenin Finland Oy:n puoliksi omistama tutkimusyritys, joka mittaa Suomessa television katselua sekä radion kuuntelua. Toimeksiantajina ovat mm. Yleisradio Oy, MTV Oy, Nelonen Media,RadioMedia sekä Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry.  

www.finnpanel.fi  

 

 

Tietoja julkaisijasta

Finnpanel
Finnpanel
Lönnrotinkatu 20 A
00120 Helsinki

http://www.finnpanel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finnpanel

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme