MessukeskusMessukeskusMessukeskus

FinnSec 2021 ja Turvallisuus 2021 yhdistävät voimansa lokakuussa

Jaa

Messukeskuksessa Helsingissä samanaikaisesti 6. -7.10.2021 järjestettävät FinnSec 2021 ja Turvallisuus 2021 muodostavat tärkeimmän tapahtumakokonaisuuden yritysturvallisuudesta sekä palo- ja pelastustoimesta vastaaville. Nyt ensimmäistä kertaa pääsee tutustumaan turvallisuusratkaisuihin, -palveluihin ja -tuotteisiin näin laajasti samalla kertaa.

”Pääsemme nyt ensimmäistä kertaa tekemään tapahtumaa yhdessä näin suurella porukalla turvallisuusalan toimijoita”, iloitsee tapahtumakokonaisuudesta vastaava Riikka Telin Messukeskuksesta. ”On hienoa järjestää kaksi kiinteästi toisiinsa liittyvää tapahtumaa samanaikaisesti Messukeskuksessa. Näiden kahden tapahtuman lisäksi Messukeskuksessa on tuolloin myös Cyber Security Nordic 2021, Kiinteistö 2021 ja Avita AudioVisualExpo 2021. Synergia kaikkien näiden tapahtumien välillä on vahva ja tuo lisäarvoa sekä näytteilleasettajille että kävijöille.”

Luomme huomisen turvallisuutta


FinnSec 2021 ​on Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja ​-palveluiden tapahtuma, joka järjestetään nyt jo neljännentoista kerran Messukeskuksessa Helsingissä.  Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset​ ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja​ ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta. ”Odotamme innolla vuoden 2021 tapahtumaa. Nyt pääsemme yhdessä Turvallisuus-messujen kanssa esittelemään melkeinpäkaiken turvallisuusalaan liittyvän ja tarjoamaan kävijöille kokonaiskuvan yritysturvallisuuden osa-alueista. Yhteistyö on järkevää ja tuokaikille lisäarvoa”, toteaa Finnsecurity ry:n toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää.

Turvallisuus 2021  ​on palo- ja pelastusalan ammattitapahtuma,  ​joka kokoaa palo- ja pelastusalan ammattilaiset tutustumaan alan uusiin tuotteisiin ja palveluihin, päivittämään tietonsa ja verkostoitumaan. ​Tapahtuman järjestää Messukeskus Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta nyt ensimmäistä kertaa Messukeskuksessa Helsingissä. Aiemmin tapahtuma on järjestetty vuodesta 1982 Jyväskylässä ja Tampereella. Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n puheenjohtaja Timo Kangasniemi uskoo yhden ison tapahtumakokonaisuuden kiinnostavuuteen. ”Olemme nyt uuden edessä ja valmiita myös uudistamaan Turvallisuus-messuja. Pääkaupunkiseudulla järjestettävä tapahtuma tarjoaa ensi syksynä paljon mahdollisuuksia tehdä asioita uudella tavalla. Uskon yhteistyöstä eri tapahtumien välillä ja samanaikaisuudesta olevan hyötyä sekä kävijöille, että näytteilleasettajille. Yhdessä FinnSec-messujen kanssa tarjoamme palo-, pelastus- ja turvallisuusalan ammattilaisille ja turvallisuudesta vastaaville yhteisen kiinnostavan näyttämön lokakuussa 2021 Helsingissä.”


Suunnittelutyöt käynnissä

FinnSec 2021 ja Turvallisuus 2021 -messujen osastomyynti on käynnissä ja molempien tapahtumien ohjelmaa suunnitellaan. Odotettavissa on huikea koko turvallisuusalan kokoava tärkeä tapahtuma, joka mahdollistaa verkostoitumisen entistä tehokkaammin.


​FinnSec 2021 ja Turvallisuus 2021 järjestetään keskiviikosta torstaihin 6. – 7.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumat ovat avoinna 6.10. klo 9-19 ja 7.10. klo 9-17. Avajaispäivänä klo 16-19 on tapahtumissa After Work. Kävijät voivat tutustua molempiin tapahtumiin rekisteröitymällä veloituksetta tapahtumiin. Rekisteröinti aukeaa keväällä 2021. Messukeskus järjestää FinnSec-messut Finnsecurity ry:n toimeksiannosta ja Turvallisuus-messut Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta. FinnSec  järjestettiin edellisen kerran vuonna 2019 ja Turvallisuus vuonna 2018.

www.finnsec.fi #finnsec2021

www.turvallisuusmessut2021.fi  #turvallisuus2021

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 3760804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvia edellisistä FinnSec-messuista ja tapahtumien logot:  http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event12.1.2021 09:30:00 EETPress release

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event instead of a physical one. The decision is due to the uncertainty caused by the pandemic situation and international travel restrictions, that greatly affect the possibility of international visitors to participate in the event. The Helsinki Chemicals Forum will take place on 27 and 28 April 2021 and registration for the event has started.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme