MessukeskusMessukeskus

FinnSec-messujen Areenan ohjelma julkaistu

Jaa

FinnSec 2017 Kansainväliset turvallisuusalan messut 26.–27.9.2017 Messukeskuksessa tarjoaa paljon ohjelmaa messualueen FinnSec Areenalla. Turvallisuusalalla keskustellaan nyt yritysturvallisuudesta, turvallisuusalan tulevaisuudessa, varautumisesta maakunnissa sekä vapaan liikkumisen vaikutuksista turvallisuuteen sekä terroristi-iskuista opituista asioista.

Avajaispäivänä tiistaina 26.9. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner tulee messuille puhumaan Suomesta toimivana ja turvallisena liiketoimintaympäristönä. Aihetta avaavat myös toimitusjohtaja Tero Vauraste Arctia Oy:stä ja turvallisuuspäällikkö Markus Kärkkäinen Valmet Automotivesta. Tulevaisuuden tutkija Ilkka Halava valottaa turvallisuusalan tulevaisuuden näkymiä ja puhuu murrosajasta, älykkäästä ympäristöstä ja turvallisuuden haasteista. Lisäksi Suomen Palopäällystöliitto järjestää Maakunnat varautumisen toimijoina -seminaarin. Tilaisuuden puheenjohtajana on Juhani Carlson. Avauspuheenvuoron pitää kansliapäällikkö Päivi Nerg Sisäministeriöstä ja puheenvuoron jälkeen asiasta keskustellaan paneelissa, jossa keskusteluun osallistuvat Nergin lisäksi neuvotteleva virkamies Merja Rapeli Sosiaali- ja terveysministeriöstä ja pelastusjohtaja Jaakko Pulkkinen Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitokselta.

Keskiviikkona 27.9. Finnsecurity ry:n seminaarin Turvallisuus liiketoiminnan tukena avaa toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää. Seminaarissa toimitusjohtaja Juha Uskali Zenitel Oy:stä puhuu turvallisuusjärjestelmistä, puheenjohtaja Risto Haataja Centry Globalista turvaongelmien ratkaisuista maailmalla ja turvallisuuspäällikkö Mats Fagerström Helen Oy:stä liiketoiminnan jatkuvuudesta ja turvainvestointien yhteydestä.

Maailmalla tapahtuneista terroristi-iskuista opittuja asioita kokoaa englantilainen turvallisuuskonsultti Jeff Martin puheenvuoroonsa Attacks in the UK – lessons learned? Päivän viimeisessä ohjelmassa otettaan kantaa vapaan liikkuvuuden vaikutuksista rikollisuuteen. Omia näkökantojaan tuovat esille johtaja Risto Karhunen Finanssiala ry:stä, komisario Kai Lakio Keskusrikospoliisista, Associate Director Henrik Moll Control Risksistä Tanskasta sekä kansanedustaja Kari Tolvanen. Karhusen aiheena on Rautaa rajalle – vaikka perämoottoreina! Lakio puhuu virtuaalirahasta ja rikostorjunnasta. Mollin aiheena on Radicalisation challenging crime prevention ja Tolvasen aiheena kotouttamisen haasteet.

Messukeskus järjestää FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26.–27.9.2017 klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä Finnsecurity ry:n toimeksiannosta yhteistyössä Suomen Palopäällystöliiton kanssa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään FinnSec Areenan ohjelman lisäksi tiistaina 26.9. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEKin Asumisen turvallisuus muuttuvassa ympäristössä -seminaari ja Työturvallisuuskeskuksen TTK Parempi työ -seminaari sekä Suomen Palopäällystöliiton Erityisryhmien asumisen paloturvallisuus -seminaari. Kaikki FinnSec-messujen ohjelma on alan ammattilaisille veloituksetonta. Tapahtumaan voi rekisteröityä veloituksetta www.finnsec.fi Sivuilta löytyy FinnSec-messujen ohjelma kokonaisuudessaan.

FinnSec-messut järjestetään samanaikaisesti uuden Cyber Security Nordic -tapahtuman sekä Kiinteistö-messujen ja Avita – Audiovisual Expon kanssa. Vuonna 2015 tapahtumakokonaisuudessa vieraili 15 000 ammattilaista, joista lähes 9000 tutustui FinnSec-messuihin. FinnSec-messuilla on esillä yritysturvallisuus ja sähköiset turvallisuusjärjestelmät sekä palo- ja pelastustoimi ja työturvallisuus. Kyberturvallisuus-yritykset ovat mukana Cyber Security Nordic -tapahtuman näyttelyssä, johon FinnSec-messujen kävijöillä on myös vapaa sisäänpääsy.
www.finnsec.fi #finnsec

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Vene 18 Båt -messuilla 540 venettä ja 758 880 litraa vettä12.2.2018 09:54Tiedote

Helsingin venemessuilla 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa esitellään 540 eritarkoituksiin sopivaa venettä. Messuilla on harvoin esillä olevat suomalainen ClubSwan 50 sekä italialaiset Ferretti ja Riva Iseo. Reilusti yli puolet veneistä on suomalaisia. Keskiviikkona 14.2. messuilla julkaistaan Messujen avomoottorivene, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene sekä Messujen matkamoottorivene. Venemessuilla on kuusi allasta, joissa on yhteensä melkoinen määrä vettä – yhteensä 758 880 litraa. Uusin messujen altaista on Kalastusveneallas, jonka laitamilla on kahdeksan hyvin varusteltua kalastusvenettä, joissa kalastusoppaat pitävät esityksiään.

Soutuveneestä Swaniin - Vene 18 Båt -messut esittelee yli 500 uutta venettä9.2.2018 22:32Tiedote

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 18 Båt -messut 9.–18.2.2018 täyttää kaikki Messukeskuksen seitsemän hallia ja esittelee yli 500 erilaisiin tarkoituksiin sopivaa venettä. Reilusti puolet veneistä on suomalaisia. Suurin osa veneistä on moottoriveneitä, mutta Purjehdussatamassa komeilee harvinainen vieras, uusi ClubSwan 50. Venemessujen kalastusalue on suurempi kuin koskaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme