MessukeskusMessukeskus

FinnSec-messujen Areenan ohjelma julkaistu

Jaa

FinnSec 2017 Kansainväliset turvallisuusalan messut 26.–27.9.2017 Messukeskuksessa tarjoaa paljon ohjelmaa messualueen FinnSec Areenalla. Turvallisuusalalla keskustellaan nyt yritysturvallisuudesta, turvallisuusalan tulevaisuudessa, varautumisesta maakunnissa sekä vapaan liikkumisen vaikutuksista turvallisuuteen sekä terroristi-iskuista opituista asioista.

Avajaispäivänä tiistaina 26.9. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner tulee messuille puhumaan Suomesta toimivana ja turvallisena liiketoimintaympäristönä. Aihetta avaavat myös toimitusjohtaja Tero Vauraste Arctia Oy:stä ja turvallisuuspäällikkö Markus Kärkkäinen Valmet Automotivesta. Tulevaisuuden tutkija Ilkka Halava valottaa turvallisuusalan tulevaisuuden näkymiä ja puhuu murrosajasta, älykkäästä ympäristöstä ja turvallisuuden haasteista. Lisäksi Suomen Palopäällystöliitto järjestää Maakunnat varautumisen toimijoina -seminaarin. Tilaisuuden puheenjohtajana on Juhani Carlson. Avauspuheenvuoron pitää kansliapäällikkö Päivi Nerg Sisäministeriöstä ja puheenvuoron jälkeen asiasta keskustellaan paneelissa, jossa keskusteluun osallistuvat Nergin lisäksi neuvotteleva virkamies Merja Rapeli Sosiaali- ja terveysministeriöstä ja pelastusjohtaja Jaakko Pulkkinen Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitokselta.

Keskiviikkona 27.9. Finnsecurity ry:n seminaarin Turvallisuus liiketoiminnan tukena avaa toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää. Seminaarissa toimitusjohtaja Juha Uskali Zenitel Oy:stä puhuu turvallisuusjärjestelmistä, puheenjohtaja Risto Haataja Centry Globalista turvaongelmien ratkaisuista maailmalla ja turvallisuuspäällikkö Mats Fagerström Helen Oy:stä liiketoiminnan jatkuvuudesta ja turvainvestointien yhteydestä.

Maailmalla tapahtuneista terroristi-iskuista opittuja asioita kokoaa englantilainen turvallisuuskonsultti Jeff Martin puheenvuoroonsa Attacks in the UK – lessons learned? Päivän viimeisessä ohjelmassa otettaan kantaa vapaan liikkuvuuden vaikutuksista rikollisuuteen. Omia näkökantojaan tuovat esille johtaja Risto Karhunen Finanssiala ry:stä, komisario Kai Lakio Keskusrikospoliisista, Associate Director Henrik Moll Control Risksistä Tanskasta sekä kansanedustaja Kari Tolvanen. Karhusen aiheena on Rautaa rajalle – vaikka perämoottoreina! Lakio puhuu virtuaalirahasta ja rikostorjunnasta. Mollin aiheena on Radicalisation challenging crime prevention ja Tolvasen aiheena kotouttamisen haasteet.

Messukeskus järjestää FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26.–27.9.2017 klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä Finnsecurity ry:n toimeksiannosta yhteistyössä Suomen Palopäällystöliiton kanssa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään FinnSec Areenan ohjelman lisäksi tiistaina 26.9. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEKin Asumisen turvallisuus muuttuvassa ympäristössä -seminaari ja Työturvallisuuskeskuksen TTK Parempi työ -seminaari sekä Suomen Palopäällystöliiton Erityisryhmien asumisen paloturvallisuus -seminaari. Kaikki FinnSec-messujen ohjelma on alan ammattilaisille veloituksetonta. Tapahtumaan voi rekisteröityä veloituksetta www.finnsec.fi Sivuilta löytyy FinnSec-messujen ohjelma kokonaisuudessaan.

FinnSec-messut järjestetään samanaikaisesti uuden Cyber Security Nordic -tapahtuman sekä Kiinteistö-messujen ja Avita – Audiovisual Expon kanssa. Vuonna 2015 tapahtumakokonaisuudessa vieraili 15 000 ammattilaista, joista lähes 9000 tutustui FinnSec-messuihin. FinnSec-messuilla on esillä yritysturvallisuus ja sähköiset turvallisuusjärjestelmät sekä palo- ja pelastustoimi ja työturvallisuus. Kyberturvallisuus-yritykset ovat mukana Cyber Security Nordic -tapahtuman näyttelyssä, johon FinnSec-messujen kävijöillä on myös vapaa sisäänpääsy.
www.finnsec.fi #finnsec

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme