Fitbit

Fitbitin uusi premium-tason ohjaus- ja valmennusmahdollisuus perustuu yksilölliseen dataan

Jaa

Uusi maksullinen Fitbit-palvelu tuo valikoimaan Fitbit Coach -valmennuksen, Audio Coaching -äänivalmennuksen ja opastetut terveysohjelmat, joiden dynaamiset ja yksilölliset jaksot ohjaavat tavoitteellisesti kohti positiivisia terveysvaikutuksia.

Fitbitin maksullinen valmennuspalvelu  analysoi Fitbit-käyttäjän yksilöllistä dataa ja aktiivisuustasoa ja räätälöi niiden perusteella harjoitusaikataulut, -ohjelmat ja muut keinot tukemaan tavoitteiden saavuttamista.
Fitbitin maksullinen valmennuspalvelu analysoi Fitbit-käyttäjän yksilöllistä dataa ja aktiivisuustasoa ja räätälöi niiden perusteella harjoitusaikataulut, -ohjelmat ja muut keinot tukemaan tavoitteiden saavuttamista.

SAN FRANCISCO – 28. elokuuta 2017 – Fitbit (NYSE: FIT), johtava puettavan teknologian toimittaja, on esitellyt tänään uuden maksullisen premium-tason ohjaus- ja valmennuspalvelun. Se analysoi Fitbit-käyttäjän yksilöllistä dataa ja aktiivisuustasoa ja räätälöi niiden perusteella harjoitusaikataulut, -ohjelmat ja muut tarvittavat keinot personoidusti tukemaan tavoitteiden saavuttamista.

Ensimmäiset välineet ohjaus- ja valmennuspalvelussa löytyvät Fitbit Coach -sovelluksesta. Fitbit Coach on kehitetty aiemmasta Fitstar personal training -sovelluksesta ja se yhdistää suositut dynaamiset videotreenit ja uuden Audio Coaching -äänivalmennuksen harjoitukset. Audio Coaching tarjoaa asiantuntijoiden suunnittelemat harjoitukset, jotka auttavat kehittämään kestävyyttä, nopeutta ja harjoituksen toteutustapaa. Samaan aikaan julkaistuissa opastetuissa terveysohjelmissa käyttäjä saa askel askeleelta ohjausta, yksilöllisiä vinkkejä, koulutuksellista sisältöä sekä tunnustusta onnistuneesta käyttäytymisen muutoksesta ja suotuisista terveysvaikutuksista. Vuoden 2018 aikana ja siitä eteenpäin Fitbitin uudet premium-tason mahdollisuudet tulevat lisääntymään ja monipuolistumaan. Tarjolle tulee kehittyneitä yksilöllisen ja joustavan terveys- ja kuntovalmennuksen välineitä, kuten ohjelmakirjasto ja Fitbitin neuvonantajien paneelin kehittämiä harjoituksia.

”Uusi premium-palvelu vie Fitbitin uuteen aikaan – se tuo älykkäämpiä, joustavampia ja yksilöllisempiä

ohjelmistopohjaisia kokemuksia käyttäjillemme. Tämä auttaa heitä saamaan aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja siksi myös pysymään pitkään Fitbitin asiakkaina”, sanoo Fitbitin tuotteista vastaava johtaja Jon Oakes.

”Tulevaisuudessa suunnittelemme avaavamme alustan toisen ja kolmannen osapuolen kumppaneille, mikä kasvattaa premium-tason tarjontaamme ja tarjoaa käyttäjillemme uusia sisältöjä ja välineitä terveyden edistämiseen”.

Dynaamiset harjoitukset henkilökohtaisesti räätälöityinä

Äskettäin edelleenkehitetty Fitbit Coach -sovellus sisältää Fitstarin toimiviksi todetut dynaamiset harjoitukset, jotka kehittyvät tulosten mukana. Fitbit Coach suosittelee sopivia videoita ja ääniharjoituksia perustuen Fitbit-datasi kuntotasoon ja tavoitteisiin. Tutkimuksen mukaan 85 prosentilla ihmisistä, jotka ovat tehneet vähintään viisi Fitstarin videoharjoitusta, lihasvoima on kasvanut.1

  • Yksilölliset kehonpainoharjoitukset: Valitse suosikkiohjaajasi oppaaksesi videoharjoituksiin, jotka muotoutuvat kehityksesi ja palautteesi perusteella. Fitbit Coachin teknologia päivittää jokaisen tulevan harjoituksen palautteeseesi perustuen, aivan kuten personal traineritkin tekevät.
  • Uudet Audio Coaching -harjoitukset: Kehitä kestävyyttä, nopeutta ja lihaskuntoa kuuntelemalla asiantuntijoiden suunnittelemia juoksu- ja kävelyharjoituksia. Motivaatiosi pysyy yllä, kun vaihtelet harjoitusten vaikeusastetta, kestoa, vetäjiä ja musiikkia. Uusia harjoituksia, kuten crosstrainer- ja punttitreenit, on tulossa valikoimaan vuonna 2018.
  • Harjoitukset tarpeen mukaan: Tee suosikkiharjoituksesi tai valitse kehonpainoharjoitus keston, vaikeusasteen tai harjoitustyypin mukaan. Saat kuntoa ja tekniikkaa kehittävät vaiheittaiset ohjeet.
  • Suositellut harjoitukset: Fitbit Coach suosittelee harjoituksia perustuen yksilölliseen Fitbit-aktiivisuusdataasi. Esimerkiksi edellisen päivän pyöräilyn jälkeen sovellus voi ehdottaa sinulle harjoitusta, joka keskittyy keskivartalo-, käsi- tai rintalihaksiin ja antaa jaloillesi palautumisaikaa. 

Ohjausta, joka edistää terveellistä elämätapaa

Ohjatut terveysohjelmat tarjoavat tukea ja välineitä tavoitteesi saavuttamiseen, oli se sitten juosta viisi kilometriä ensimmäisen kerran tai syödä terveellisemmin. Jokainen usean viikon mittainen ohjelma yhdistää yksilöllistä ohjausta ja räätälöityjä vaiheittaisia ohjeita, koulutuksellista sisältöä, terveysvinkkejä ja merkkipaaluja positiivisten tulosten aikaansaamiseksi.

Ensimmäiset terveysohjelmat keskittyvät kuntoon ja ravintoon eli alueisiin, joiden kehittämiseen Fitbit-käyttäjät ovat ilmaisseet eniten kiinnostusta. Lisää kuntoilun, ravinnon, hyvinvoinnin ja unen teemojen terveysohjelmia on odotettavissa vuonna 2018:

  • Beginner Running -juoksuohjelma: Kuuden viikon ohjelma, jonka asiantuntijat ovat suunnitelleet tukemaan aloittelevia juoksijoita. Ohjelma tähtää siihen, että henkilö pystyy juoksemaan yhtäjaksoisesti 45 minuutin ajan. Fitbitin uusien Audio Coaching -ääniharjoitusten ja osaavasti suunnitellun harjoitusohjelman avulla kehität kestävyyttäsi, opit oikean suoritustavan ja ylläpidät motivaatiotasi.
  • Kick Your Sugar Habit -ravinto-ohjelma: Neljän viikon ohjelma auttaa tunnistamaan ja vähentämään ravinnon liikaa sokeria ja kehittämään terveellisiä ruokailutottumuksia. Käytössä on patentoitu väline, joka auttaa huomaamaan ja välttämään piilosokeria. Ohjelma edistää Maailman terveysjärjestön WHO:n suositusten mukaista ruokailua vinkkien, tavoitteiden ja palkintojen avulla.

”Jotta terveysohjelmalla todella olisi pitkäaikaisia vaikutuksia, sen on oltava juuri sinulle suunniteltu”, sanoo University of Massachusetts Medical School -yliopiston professori Sherry Pagoto. Hän kuuluu Fitbitin neuvonantajien paneeliin.

”Fitbitillä on yksi maailman laajimmista terveyden tietokannoista, mikä mahdollistaa syvällisten ja merkityksellisten näkemysten ja vinkkien antamisen käyttäjille. Ne auttavat pysymään oikealla tiellä, kannustavat ja juhlistavat onnistumisia, jotta motivaatio säilyy. Tämänkaltainen yksilöllinen valmennus tukee ihmisiä terveellisempien elämäntapojen omaksumisessa sekä terveystavoitteiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä”.

Hintatiedot ja saatavuus:

Uudet ohjaus- ja valmennuspalvelut julkaistaan Fitbit Coach -personal training sovelluksessa, joka on saatavilla Android-, iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmille syksyllä 2017 tutustumishintaan 8,99 € kuukaudessa ja 43,99 € vuodessa. Audio Coaching -äänivalmennus on saatavilla Fitbit Ionic -älykelloon vuonna 2018. Ensimmäiset ohjatut terveysohjelmat tulevat tarjolle Fitbit-sovellukseen Coach (valmentaja) -valikkoon tulevana talvena.2

Tänään Fitbit on julkistanut Fitbit Ionic -älykellon, Fitbit Flyer -kuulokkeet ja Fitbit Aria 2 -älyvaa´an.

Löydät julkistusten kuva-aineiston osoitteesta www.fitbit.com/presskit. Suomenkieliset tiedotteet löytyvät STTinfo -tiedotejakelupalvelusta hakusanalla Fitbit.

Forward-Looking Statements

This press release contains forward-looking statements, within the meaning of the safe harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995, that involve risks and uncertainties including, among other things, statements regarding the future availability and growth of the Fitbit personalized guidance and coaching offerings described in this release, including Fitbit Coach and Guided Health Programs. These forward-looking statements are only predictions and may differ materially from actual results due to a variety of factors, including the effects of the highly competitive market in which we operate, including competition from much larger technology companies; any inability to successfully develop and introduce new products, features, and services or enhance existing products and services; product liability issues, security breaches or other defects; and other factors discussed under the heading “Risk Factors” in our most recent report on Form 10-Q filed with the Securities and Exchange Commission. All forward-looking statements contained herein are based on information available to us as of the date hereof and we do not assume any obligation to update these statements as a result of new information or future events.

--------

[1] Based on anonymous and aggregated user data, 2017.

[2]Fitbit Coach video workouts will be available in English, French, German, Portuguese and Spanish this fall. Audio Coaching workouts will be available in English in the Fitbit Coach app this fall, with French and German languages coming soon. Guided Health Programs will be available this winter in English in the Fitbit app.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja
Reetta Mikkola
050 439 2761
reetta.mikkola@medita.fi

Kuvat

Fitbitin maksullinen valmennuspalvelu  analysoi Fitbit-käyttäjän yksilöllistä dataa ja aktiivisuustasoa ja räätälöi niiden perusteella harjoitusaikataulut, -ohjelmat ja muut keinot tukemaan tavoitteiden saavuttamista.
Fitbitin maksullinen valmennuspalvelu analysoi Fitbit-käyttäjän yksilöllistä dataa ja aktiivisuustasoa ja räätälöi niiden perusteella harjoitusaikataulut, -ohjelmat ja muut keinot tukemaan tavoitteiden saavuttamista.
Lataa
Neljän viikon ravinto-ohjelma auttaa tunnistamaan ja vähentämään ravinnon liikaa sokeria ja kehittämään terveellisiä ruokailutottumuksia.
Neljän viikon ravinto-ohjelma auttaa tunnistamaan ja vähentämään ravinnon liikaa sokeria ja kehittämään terveellisiä ruokailutottumuksia.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

About Fitbit, Inc. (NYSE: FIT)

Fitbit auttaa ihmisiä aktiivisemman elämän ja hyvinvoinnin tavoittelussa tuottamalla seurantatietoa, inspiraatiota ja ohjausta. Johtavana brändinä Fitbit suunnittelee tuotteita ja kokemuksia, joilla seurataan jokapäiväistä hyvinvointia ja kuntoa. Fitbitin monipuolisiin, palkittuihin tuotteisiin kuuluvat aktiivisuutta mittaavat Fitbit Surge™, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Alta HR™, Alta™, Fitbit Flex 2™, Fitbit One® ja Fitbit Zip®, älykello Fitbit Ionic™ ja langattomat Fitbit Flyer™-kuulokkeet sekä älyvaa´at  Fitbit Aria® ja Fitbit Aria 2™. Fitbitin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 55 000 myyntipisteessä ja 65 maassa.

Fitbit-sovellusalusta tarjoaa yksilöllisiä kokemuksia, vinkkejä ja ohjausta, jotka perustuvat maailman laajimpaan kuntoiluaiheiseen sosiaaliseen verkostoon, terveys- ja kuntotietokantaan sekä vuorovaikutteisiin välineisiin, kuten Fitbit- ja Fitbit Coach -sovelluksiin, Guided Health -ohjattuihin terveysohjelmiin ja älykellojen Fitbit OS:iin. Fitbit Health Solutions kehittää terveys-, kuntoilu- ja hyvinvointisovelluksia, jotka lisäävät suotuisia terveysvaikutuksia ja sitoutumista hyvinvoinnin kehittämiseen sekä saavat aikaan positiivisia tuloksia työhyvinvoinnissa.

Fitbit ja Fitbit-logo ovat Fitbit Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa sekä muissa maissa. Lisätietoa Fitbitin tavaramerkeistä osoitteessa www.fitbit.com/legal/trademark-list. Yhteistyökumppaneiden tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.


Seuraa Fitbitiä Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä ja kerro kokemuksistasi.

 

Reetta Mikkola

reetta.mikkola@medita.fi

+358 504392761

Fitbitin Suomen PR-tiimi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fitbit

Fitbitin uusi älykello Fitbit Versa sopii kaikille13.3.2018 16:01Tiedote

Fitbitin kevyimmän älykellon tyylikäs muotoilu sekä terveys- ja kuntoiluominaisuudet vastaavat yksilöllisiin tarpeisiin, yhdellä latauksella jopa neljän päivän ajan (ii) – kohtuulliseen hintaan. Fitbit OS 2.0 -käyttöjärjestelmä mahdollistaa uudenlaisen henkilökohtaisten terveystietojen tarkastelun, Android-käyttäijlle viestien pikavastaukset älykellosta, vanhemmuutta tukevan Fitbit Labsin kehittämän sovelluksen ja Deezerin maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Versan ja Fitbit Ionicin käyttäjille. Fitbit julkaisee naisten terveyden seurantaan sovelluksen, joka auttaa naisia ymmärtämään yhteyksiä esimerkiksi kuukautisten, kierron hedelmällisten päivien, kokonaisterveyden ja hyvinvoinnin välillä.

Nosta tavoitetasoa uuden Fitbit Ionicin kanssa: adidas-malliston älykello on on huippuluokan treeniseuraa kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheilijoille27.2.2018 16:00Tiedote

Ainutlaatuinen adidas Train -sovellus tuo Ionic-älykellon mukana valmennuskokemuksen, jolla voi kehittää kehon koostumusta, voimaa ja nopeutta. Tyylikäs adidas-kellotaulu ja uintiin soveltuva ranneke täydentävät Ionicin kevyttä rakennetta ja muotoilua. Älykellossa on jopa viiden päivän akunkesto [1], kehittyneet terveys- ja kuntoiluominaisuudet, alan johtava GPS-teknologia sekä jatkuva syke- ja harjoitusseuranta.

Ensimmäinen Fitbit-käyttöjärjestelmän päivitys tuo Fitbit Ionic -älykelloon uusia sovelluksia ja entistä älykkäämmän käyttökokemuksen7.12.2017 08:00Tiedote

Fitbitin sovellusgalleria täydentyy uusilla maksuttomilla sovelluksilla tunnetuilta brändeiltä, Fitbitiltä ja kehittäjäyhteisöltä. Lisäksi tarjolle tulee yli 100 kellotaulua, joista saat olennaisen tiedon yhdellä silmäyksellä. Fitbitin tutkimus- ja kehitystiimin julkaisemat Fitbit Labs -sovellukset ja uudet kellotaulut motivoivat Fitbit-laitteiden käyttäjiä ja kannustavat heitä positiiviseen muutokseen. Ne myös edistävät innovatiivisuutta. Fitbitin ja Deezerin yhteistyö tarjoaa maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Ionic -älykelloon vuonna 2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme